Χωρίς Παπαλουκά αλλά με Σόφο στη Λάρισα
Τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει μετά από αρκετό καιρό στον Ολυμπιακό, η αγωνιστική άνοδος της ομάδας, η κατάληψη της πρώτης θέσης στην Α φάση της Ευρωλίγκας, αλλά κυρίως η λευκή από ονόματα λίστα τραυματιών είναι οι αιτίες για την καλή διάθεση που υπάρχει στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Λάρισα για να αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο (17:00, ET-1) τον Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας σε μία αναμέτρηση που οι ερυθρόλευκοι είναι το ακλόνητο φαβορί. Όπως όλοι οι προπονητές έτσι και ο Παναγιώτης Γιαννάκης δε μπορεί παρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων να μείνει εφησυχασμένος.

Γιαννάκης: "Σοβαρότητα και συγκέντωση"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε, "Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι δεν πρέπει να υποτιμάς κανέναν αντίπαλο. Η Ολύμπια άργησε να βρει το δρόμο της, αλλά κάνει μια αξιοσεβαστη προσπάθεια και σε κάθε παιχνίδι θέλει να κερδίζει κάτι. Αυτό που θέλω από τα παιδιά είναι να δείξουν σοβαρότητα και συγκέντρωση σε αυτά που θελουμε να κάνουμε στο παιχνίδι".

Παπανικολάου: "Nα μην χαλαρώσουμε"

Aπό την πλευρά του ο νεαρός φόργουορντ Κώστας Παπανικολάου σχολίασε: "Το ζητούμενο σε αυτά τα παιχνίδια είναι να δείχνεις από την αρχή στον αντίπαλο ότι δεν είσαι χαλαρός και ότι δεν είσαι διατεθειμένος να μπεις σε περιπέτειες. Προερχόμαστε από δύο σπουδαίες εμφανίσεις, αλλά μπορούμε και πρέπει να παίξουμε καλύτερα".

Άπαντες στην προπόνηση

Μετά από πολύ καιρό το προπονητικό τιμ είδε όλους τους παίκτες να κάνουν προπόνηση, ο Θοδωρής Παπαλουκάς έβγαλε όλο το πρόγραμμα, ωστόσο δε θα ταξιδέψει στην Λάρισα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναμένεται να επανέλθει στον αγώνα με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο την Τετάρτη για το θεσμό του κυπέλλου. Στην προπόνηση έλαβε κανονικά μέρος και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης που είχε απουσιάσει από τον αγώνα με την Παρτίζαν λόγω ιγμορίτιδας και ο διεθνής σέντερ θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή της αυριανής αναμέτρησης. Εκτός των Παπαλουκά και Μπέβερλι, στην Αθήνα έμεινε και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης


www.redplanet.gr