"Για σέντερ φορ τον πήραμε τον Ντιόγκο"
Άλλη μία αποτυχημένη ιδέα του Ζίκο αποδεικνύεται μέσα από τα ίδια τα παιχνίδια του Ολυμπιακού αυτή να αλλάξει ρόλο στον Ντιόγκο και να τον γυρίσει από σέντερ φορ, σε θέση μεσοεπιθετικού.

Ο Βραζιλιάνος κυνηγός αντί να πάει καλύτερα, φαίνεται να πηγαίνει χειρότερα.

Και η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός βλέποντας μία επένδυσή της, τη μεγαλύτερη των τελευταίων ετών, να κινδυνεύει να πάει στράφι, φρόντισε και πέρασε το μήνυμα στον προπονητή της ομάδας.

Και το μήνυμα ήταν ένα: "Για σέντερ φορ τον πήραμε τον Ντιόγκο… ". Κι ο νοών νοείτο, θα συμπλήρωνε κάποιος τρίτος. Στον Ολυμπιακό θέλουν κάποια στιγμή να τους βγει αυτή η μεταγραφή.

Και ει δυνατόν να πουληθεί ο παίκτης, ώστε να γίνει μία απόσβεση της μεταγραφής του από την Πορτουγκέζα.

Πέρσι, είχε γίνει μία καλή αρχή, αφού ο Ντιόγκο επί Ερνέστο Βαλβέρδε είχε κάνει μία αρκετά καλή σεζόν και είχε πετύχει και περίπου 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Φέτος, όμως, ούτε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην αρχή, ούτε ο Ζίκο στη συνέχεια έχουν καταφέρει να δώσουν στον Ντιόγκο μία ανάλογη ώθηση, ανεξάρτητα φυσικά από τις όποιες ευθύνες του ίδιου του ποδοσφαιριστή, που είναι και άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό του στα μέσα του φθινόπωρου, μία περιπέτεια που τον άφησε αρκετά πίσω.


www.redplanet.gr