Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Μόνο νίκες τώρα!

Δεν υπάρχει τώρα το παραμικρό περιθώριο απωλειών για τον Ολυμπιακό. Για όσα έχουν συμβεί, έχει μεγάλες ευθύνες ο Ζίκο, αλλά για μένα έχει και η διοίκηση.

Είναι δεδομένο πως η ξεκούραση ήταν απαραίτητη, όπως έγραψα, αλλά έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης και ο προπονητής, από τη στιγμή που εκείνος αποφάσισε για το πόση άδεια θα τους δώσει, για το πόσο θα είναι το εύρος των διακοπών.
Η απάντησή του -ότι δεν είναι πατέρας για να τους ελέγχει- εμένα μου δείχνει πως ο Βραζιλιάνος δεν πήρε πάνω του την κυριότερη ευθύνη που είχε και ήταν το να κρατήσει την ομάδα συγκεντρωμένη στο ματς, όπως έπρεπε.

Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είχε χάσει το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής πριν από τη διακοπή και είχαν παρατηρηθεί πολλά φαινόμενα χαλάρωσης.

Από δω και πέρα, αυτό που πρέπει να κάνει ο Θρύλος είναι να πάρει όλα τα παιχνίδια που του απομένουν και ν' αφήσει τους υπολογισμούς.

Για μένα όσο ήταν σφιχτά τα πράγματα και δεν υπήρχε περιθώριο να πάρει κανείς ανάσα, όλα πήγαιναν καλά.
Αποδείχτηκε πως τα εύκολα και τα δύσκολα προγράμματα είναι μια έννοια τελείως σχετική, ειδικά όταν εσύ χαλαρώνεις και δίνεις δικαιώματα στους αντιπάλους.

Καλό θα ήταν να κοιτάξει τι θα κάνει και στον μεταγραφικό τομέα ο Ολυμπιακός, γιατί μετά το «ναυάγιο» με τον Μπεν Αρφά, επίσης είναι ένα θέμα που έχει πάει στην άκρη.

Μόνο νίκη με τη Λάρισα, για να δούμε τι θα γίνει παρακάτω.

http://www.bam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: