Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Νέα παρτίδα 48 κιλών χασίς στην Ήπειρο


Νέα παρτίδα 48 κιλών  χασίς στην Ήπειρο

Οι γιορτές τελείωσαν και οι Αλβανοί μεγαλέμποροι ναρκωτικών άρχισαν και πάλι τις μεταφορές μεγάλων ποσοτήτων ινδικής κάνναβης από την πατρίδα τους μέσω της Ηπείρου! Όμως, για μια ακόμη φορά «σκόνταψαν» στους Έλληνες αστυνομικούς που έκαναν τις πρώτες συλλήψεις για το 2010.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτο το αυτοκίνητο που εντόπισαν να κινείται νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Όμως, οι επιβάτες του δεν υπάκουσαν και επιχείρησαν να διαφύγουν ανοίγοντας ταχύτητα.

Τα περιπολικά καταδίωξαν το ύποπτο όχημα για περίπου δύο χιλιόμετρα, αλλά οι επιβάτες του το εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή, προσπαθώντας να κρυφτούν σε ορεινή δασώδη και δύσβατη περιοχή. Όμως, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να συλλάβουν τον οδηγό και τον συνοδηγό, που είναι αλβανικής καταγωγής, ενώ ένα ακόμη άτομο που επέβαινε στο αυτοκίνητο διέφυγε και αναζητείται.

Στο αυτοκίνητο των δραστών, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν σάκους οι οποίοι περιείχαν συνολικά 48 κιλά και 363 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης τα οποία, όπως είπαν οι Αλβανοί, θα μετέφεραν στην Αθήνα έναντι αμοιβής την οποία θα έπαιρναν μόλις τα παρέδιδαν.

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: