Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Κάρφωσε τους ξανά!



Ο Ντιόγκο φέτος δεν βρίσκεται και στην καλύτερη αγωνιστική του κατάσταση. Χωρίς αμφιβολία ο Βραζιλιάνος έχει προβληματίσει όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού με την εικόνα του και τώρα τελευταία, μάλιστα έχει δεχτεί και αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της ομάδας.

Στο φετινό πρωτάθλημα έχει βρει δίχτυα μόλις δύο φορές και ο απολογισμός του αν μη τι άλλο είναι απογοητευτικός. Δεν είναι δυνατόν για επιθετικό του Ολυμπιακού να έχει σκοράρει μόλις δύο φορές.

Την Κυριακή, όμως, στο γήπεδο Καραϊσκάκη έρχεται η ομάδα με την οποία ο Ντιόγκο έχει αναπτύξει πελατειακή σχέση. Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος σεληνιάζεται και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι τους… καρφώνει όπου τους πετυχαίνει. Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι ο ΠΑΟΚ θα βοηθήσει στην… ανάσταση του Ντιόγκο.

Ο Βραζιλιάνος, λοιπόν, έχει σκοράρει στο περυσινό παιχνίδι πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη. Σε εκείνο το ματς ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 2-0 με τον Ντιόγκο να σημειώνει το δεύτερο τέρμα στο 86ο λεπτό. Πέρυσι ο Ντιόγκο κάρφωσε ξανά τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο στις 4 Μαρτίου όταν και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους είχε σκοράρει με κεφαλιά.

Φυσικά και στο ματς του πρώτου γύρου είχε βρει δίχτυα ο Βραζιλιάνος όταν με κεφαλιά είχε ισοφαρίσει το γκολ του Βιεϊρίνια. Όλα τα γκολ του Ντιόγκο κόντρα στον ΠΑΟΚ έχουν σημειωθεί με κεφαλιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού δεν είχε αγωνιστεί πέρυσι στα ματς της Τούμπας για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Και στα δύο παιχνίδια οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να σκοράρουν και στο πρωτάθλημα έμειναν στο 0-0, ενώ στο Κύπελλο έχασαν με 1-0.
Ο Ντιόγκο καλείται να βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στον καλό του πελάτη. Παράλληλα έχει την ευκαιρία να βάλει φρένο σε ένα άσχημο σερί που έχει δημιουργηθεί για τους επιθετικούς της ομάδας.

Από τις 29 Νοεμβρίου και το παιχνίδι με τον ΠΑΟ που είχε σημειώσει δύο τέρματα ο Μήτρογλου έχει να βρει δίχτυα επιθετικός του Ολυμπιακού. Έχει μία καλή ευκαιρία ο Ντιόγκο κόντρα στην ομάδα που του αρέσει να καρφώνει να βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: