Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Εξελίξεις με Καστίγιο




Εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση Καστίγιο, με τη διοίκηση της Σαχτάρ, αφού πρώτα έψησε το ψάρι στα χείλη Ολυμπιακού και Νέρι, είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει ως δανεικό.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, όμως, αν οι Ουκρανοί είναι διατεθειμένοι να τηρήσουν την προφορική συμφωνία της προηγούμενης Πέμπτης και μέχρι να διαπιστωθεί ότι κάτι τέτοιο ισχύει στο Πασαλιμάνι εξακολουθούν να είναι συγκρατημένοι.

Από το πρωί υπήρξαν νέες επαφές ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων και τον διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος εξακολουθεί να ελπίζει πως όλα θα πάνε καλά και θα φορέσει ξανά την αγαπημένη του ερυθρόλευκη. Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι Ουκρανοί να σταματήσουν τα παιχνίδια και να απαντήσουν με ένα "ναι" ή ένα "όχι" αν τον δανείζουν για ενάμιση χρόνο με αντάλλαγμα 1.500.000 ευρώ.

Νεότερα αναμένονται μέχρι το βράδυ, αφού ο θρύλος έστειλε νέο έγγραφο στο Ντόνετσκ για να ξεκαθαρίσει όλα τα παραπάνω. Αν δεν μπει πάλι κάποια τρικλοποδιά, είναι πολύ πιθανό να έχουμε θετική κατάληξη της υπόθεσης, αλλά με τους Ουκρανούς και τη στάση που έχουν κρατήσει ως τώρα κανείς δεν είναι βέβαιος πως δεν θα προκύψει ξανά κανένα… χουνέρι!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διοίκηση του θρύλου έχει κάνει όσα μπορούσε και ακόμη περισσότερα για να διευκολύνει τον "Νιντέντο" που δίνει κι αυτός τη "μάχη" του, αλλά αν δεν μπουν υπογραφές και δεν υπάρξει ανακοίνωση όλα παραμένουν ανοικτά και δεν υπάρχει περιθώριο για ασφαλείς προβλέψεις και εκτιμήσεις.

ΓΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: