Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Καμίνι το Καραϊσκάκη!


Ο Ολυμπιακός την Κυριακή υποδέχεται τον ΜΠΑΟΚ. Τα πράγματα είναι γνωστά. Η ομάδα είναι επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας και την ίδια ώρα οι άλλοι έχουν λυσσάξει να φρενάρουν την ομάδα μας. Ακόμα τρέμουν τον Θρύλο έστω κι αν έχει χάσει σημαντικό έδαφος.

Σας αναφέραμε και την Πέμπτη ότι την Κυριακή θα κάνουν τα πάντα. Και δεν πρόκειται μόνο για το παιχνίδι μας με τον ΜΠΑΟΚ, αλλά και για του βάζελου με τον Άρη.
Δούρος και Σπάθας στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ενώ ο Ζαγοράκης ζητάει τρεις εισαγγελείς για το ματς στο Φάληρο.

Όλα αυτά τα βλέπει ο κόσμος του Ολυμπιακού και δεν είναι διατεθειμένος να τους χαρίσει τίποτα. Δεν το βάζουν κάτω οι γάυροι και δεν είναι η ιδιοσυγκρασία τους αυτή. Δεν τα παράτησαν ποτέ και δεν πρόκειται να το κάνουν ούτε και τώρα.
Για όσους πίστευαν ότι μετά το "Χ" στην Καβάλα ο κόσμος θα ξενέρωνε κάνει μεγάλο λάθος.

Αυτά είναι για άλλους και όχι για εμάς. Άλλοι πηγαίνουν στο γήπεδο ανάλογα με τα αποτελέσματα. Τώρα, λοιπόν, σε μία δύσκολη στιγμή για τον Ολυμπιακό ο κόσμος δείχνει και αυτός πιο αποφασισμένος από ποτέ. Οι γαύροι θα γεμίσουν το Καραϊσκάκη και είναι ενδεικτικό ότι έχουν μείνει αδιάθετα λιγότερα από χίλια εισιτήρια.

Το φαληρικό γήπεδο θα είναι καμίνι, η ατμόσφαιρα θα "καίει", πάντα σε κόσμια πλαίσια, και εμείς πρώτοι θα στείλουμε το μήνυμα ότι δεν τα παρατάμε.
Αυτό επισήμαναν και οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού στην τηλεοπτική τους εκπομπή. "Δεν χαρίζουμε τίποτα και σε κανέναν", ήταν το μήνυμα που έστειλαν και αυτοί με την σειρά τους.

Όλος ο κόσμος το έχει αντιληφθεί αυτό και την Κυριακή το Καραϊσκάκη θα είναι κατάμεστο. Ο Ζαγοράκης με την παρέα του ας κάνουν ό,τι θέλουν. Εμείς είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: