Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Ξεκαθαρίζει του Τζόλε



Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές Φεβρουαρίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της επιστροφής του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στην ομάδα. Ο «Τζόλε» βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στου Ρέντη, αλλά όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σε συνάντηση που θα έχει ο 38χρονος Σέρβος με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού «ζυγίζει» τούτες τις ώρες τα πράγματα, αντιλαμβάνεται πως πρέπει να μπει στην ομάδα ένας άνθρωπος με κύρος, ο οποίος θα αποτελέσει τον «σύνδεσμο» τεχνικής ηγεσίας, παικτών και διοίκησης και αυτό τον ρόλο μπορεί να τον αναλάβει κάλλιστα ο Τζόρτζεβιτς.

Άλλωστε, ο τελευταίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους Μπάντοβιτς και Νινιάδη, γνωρίζει πολύ καλά τα αποδυτήρια, ξέρει τι «γραμμή» πρέπει να ακολουθήσει να τηρηθούν οι ισορροπίες και να προχωρήσει η ομάδα, ενώ έχει καλές σχέσεις με τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές.

Ο Τζόρτζεβιτς βρίσκεται από την Παρασκευή το απόγευμα εκτός Αθηνών, πραγματοποίησε ταξίδι αναψυχής, τακτοποιώντας παράλληλα κάποιες προσωπικές υποθέσεις και θα επιστρέψει εντός λεκανοπεδίου προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Ενδεχομένως, μέχρι τότε να έχει γίνει το κατάλληλο τηλεφώνημα και να έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία του ραντεβού με τον πρόεδρο.

ΓΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: