Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΝΤΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΜΠΟΣΚΟ» ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟ


Υ
Το σχέδιο του Μπάντοβιτς για τη νίκη με ΠΑΟΚ!
Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς γνωρίζει ότι δεν αρκεί η αγωνιστική ανάταση αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό, για να αρχίσουν να δουλεύουν και πάλι καλά οι… μηχανές του. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και ο ψυχολογικός τομέας, όπου ο προπονητής του Θρύλου έχει ρίξει μεγάλο βάρος. Κι επειδή κάθε ομάδα «ρολάρει» πάντοτε καλά μέσα απ’ τα αποτελέσματα, έχει έτοιμο το σχέδιο που θα οδηγήσει τους «ερυθρολεύκους» στη νίκη επί του ΠΑΟΚ…

Ο Μπάντοβιτς έδειξε βίντεο με επιλεγμένα στιγμιότυπα από αγώνες του ΠΑΟΚ την Παρασκευή στους ποδοσφαιριστές του, εφιστώντας τους την προσοχή σε διάφορα σημεία, ενώ στο φινάλε τους προέβαλε και το νικητήριο γκολ του Αβραάμ Παπαδόπουλου, στο ματς του πρώτου γύρου, με το οποίο ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει νικητής απ’ την Τούμπα. «Αυτές οι στιγμές κι αυτές οι νίκες ταιριάζουν και σε σας και στον Ολυμπιακό.

Είστε μεγάλοι παίκτες κι έχετε μάθει να κερδίζετε. Αυτό πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα, ξεκινώντας από την Κυριακή για να δώσουμε χαρά στους εαυτούς μας και τον κόσμο μας», τους είπε ο Μπάντοβιτς, με προφανή σκοπό να τους ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Σε ό,τι αφορά στο πλάνο της ενδεκάδας, τα πράγματα μάλλον είναι ξεκάθαρα. Σε διάταξη 4-2-3-1, ο «Μπόσκο» προσανατολίζεται να ξεκινήσει τον Νικοπολίδη ανάμεσα στα δοκάρια, τον Γκαλίτσιο στα δεξιά της άμυνας, τον Ραούλ Μπράβο στα αριστερά, τους Μέλμπεργκ, Αβραάμ ως στόπερ, τον Μαρέσκα με τον Στολτίδη να αποτελούν τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Τοροσίδη να αγωνίζεται ως δεξιός μέσος, τον Ζαϊρί ως αριστερός και τον Όσκαρ πίσω απ’ τον προωθημένο Ντιόγκο.

Αρκετές θα είναι, όμως, και οι λύσεις που θα έχει στον πάγκο –παρά την απουσία των Γκαλέτι και Μήτρογλου- αφού ετοιμοπόλεμοι είναι οι Ντουντού, Ντέρμπισιρ, Λούα Λούα και ο Χεσούς Ντάτολο, που δείχνει καθημερινά στο Ρέντη ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: