Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ






osfp-aek2Ο κίνδυνος να αναστήσουμε την πεθαμένη έγινε γεγονός. Η ομάδα μας εμφανίστηκε τελείως ασύνδετη σε όλες τις γραμμές και χωρίς πάθος και αποφασιστικότητα. Ότι χειρότερο για να αρχίσουμε την χρονιά, αυτή η ήττα μας αφήνει πίσω 5 βαθμούς από τους ακατανόμαστους, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θα πρέπει να σοβαρευτούμε όμως, δεν ήταν πράγμα αυτό που είδαμε απόψε.

Μια ομάδα στημένη από έναν ανύπαρκτο προπονητή, μια ομάδα που έκανε επιθέσεις λες και δεν είχαν βρεθεί ποτέ μαζί οι παίχτες μεταξύ τους, ένα κέντρο που ήταν καλησπέρα σας περάστε να δείτε την άμυνα μας και μια άμυνα που μάρκαρε με τα μάτια. Ο Νικοπολίδης ήταν για μια φορά εκεί, αλλά το τραγικό λάθος που κάνει στο δεύτερο γκολ του δίνει τον φέρνει στα ίδια χάλια με τους υπόλοιπους.

Μέσα σε όλα τα άλλα είχαμε και τον Καλόπουλο να χαρίζετε στους κλάψες και να μην τους βγάζει από το παιχνίδι σε φάσεις που θα έπρεπε να το κάνει καθώς οι αντίπαλοι δεν ήταν απλά αντικανονικοί στα μαρκαρίσματά τους, αλλά επικίνδυνοι. Στο τέλος βάζει και το κερασάκι στην τούρτα, ακυρώνοντας καθαρότατο γκολ ως φαουλ του Τοροσίδι.

Ίσως τελικά να μην ήταν αρκετή η άδεια που πήραν οι παίχτες μας για να ξεκουραστούν, ίσως και να ήταν και να μην ξεκουράστηκαν, μπορεί και να μην έχει να κάνει καθόλου όλο αυτό και να βλέπαμε την ίδια εικόνα ακόμα και με δύο μέρες άδεια, το θέμα είναι πως σήμερα δεν ήταν κανένας τους εκεί, δεν κατέβησαν, δεν το πάλεψαν, δεν το ήθελαν και αυτό είναι το λιγότερο απαράδεχτο.

Ντροπή τους και τίποτα άλλο, ντροπή για όλων αυτό τον κόσμο που ήταν για άλλη μια φορά εκεί και τον έκαναν να αρρωστησει με αυτά που έβλεπε. Και ήταν τέτοια απογοήτευση από το θέαμα που δεν υπήρχε το κουράγιο για φωνή, μέναμε όλοι να κοιτάζουμε απορημένοι για το θέαμα που βλέπαμε.

http://www.xaros7.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: