Η κριτική των παικτών
ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ: Σε ένα ματς που κράτησε τον Τζιμπούρ μακριά από το γκολ στη φάση του 25 όταν τον «πέταξε» με τη γλώσσα του σώματος έξω από την περιοχή, σε ένα ματς που έκανε τρεις αποκρούσεις σε σίγουρα τέρματα του αντιπάλου και γλίτωσε την ομάδα από ανείπωτη ξεφτίλα σε έκταση σκορ, θα έχουμε να θυμόμαστε την κάκιστη τοποθέτησή του στο δεύτερο γκολ του Σκόκο. Αυτά τα έχει η ζωή για τους τερματοφύλακες και ο Αντώνης τα ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Εκτός τόπου και χρόνου ως δεξιός μπακ, μεγάλες οι βοήθειές του όταν έπαιξε στο κέντρο και πήγε να γυρίσει το ματς μόνος του στο φινάλε με τις κεφαλιές, αλλά γλίτωσαν την ΑΕΚ ο Καλόπουλος και ο Αραμπατζής. Τί πιο λογικό να έπαιζε εκεί από την αρχή;

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Ήταν από τους ελάχιστους που προσπάθησαν στο ματς, περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο. Φέρεται υπεύθυνος γιατί άργησε να πάει στον Σκόκο στο 1-1, αλλά εγώ ξέρω ότι εκεί έξω από την περιοχή σε τέτοιες φάσεις πρέπει να είναι ένας χαφ. Κι ο Όσκαρ που ήταν ο αριστερός χαφ, είδε λίγο πιο μακριά τον Αργεντίνο να βάζει ένα πολύ ωραίο γκολ.

ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ: Σε κακή βραδιά, με πολλές λάθος πάσες και σημαντικά προβλήματα στην άμυνα. Δεν βοήθησε ούτε μπροστά στα στημένα, έχασε και την καλή ευκαιρία στο 64.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ο κορυφαίος από τους ελάχιστους που διασώθηκαν. Έβαλε το γκολ, πρόλαβε τον Σκόκο που ήταν έτοιμος να σκοράρει στο 29, έκοψε πολλές φορές στα ίσα τις αντεπιθέσεις της ΑΕΚ, βγήκε μπροστά στο τέλος, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε.

ΜΑΡΕΣΚΑ:
Δεν βοήθησε καθόλου, δεν είχε ηγετικό ρόλο στο κέντρο, δεν πέρασε μακρινές μπαλιές. Μαύρη νύχτα.

ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Η συμμετοχή του είχε "καεί¨" προτού ξεκινήσει το παιχνίδι. Αν και μπήκε αεράτος και με διάθεση να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα, στη συνέχεια χάθηκε, μαζί με το κέντρο.

ΓΚΑΛΕΤΙ: Απαράδεκτη εμφάνιση για την αξία του και για την ανάγκη που τον είχε απόψε η ομάδα. Έφαγε αρκετές κλοτσιές και βγήκε εκτός αγώνα, δεν είχε τσαμπουκά και πρωτοβουλίες, ενώ προς το τέλος επιδόθηκε σε γιόμες που δεν βγήκαν σε τίποτα.

ΟΣΚΑΡ: Άλλη μία ενενηντάλεπτη ισχνή έως ανύπαρκτη παρουσία, με αναλαμπές μια δυο καλές τεχνικές ενέργειες μακριά από την περιοχή. Φρου φρου κι αρώματα, ακίνδυνος.

ΝΤΙΟΓΚΟ: Έμπαινε σε όλες τις μπάλες, μακριά και κοντά στην περιοχή της ΑΕΚ, δίχως όμως ιδέες και με την παραμικρή συνεργασία με τον Μήτρογλου. Έτοιμος ήταν μόνο από διάθεση, από τίποτε άλλο.

ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ: Εξαφανίστηκε από τον Μαϊστόροβιτς, δεν ήταν παρών σε καμμία επιθετική προσπάθεια, περιμένοντας πάσες που δεν ήρθαν ποτέ.

ΖΑΙΡΙ: Κλείστηκε καλά από τα τρικ του Μπάγεβιτς και έδωσε λιγότερα από όσα θα περίμενε η ομάδα με την παρουσία του.

ΠΑΝΤΟΣ: Έσωσε το 1-3 στις καθυστερήσεις με τον Ταχτσίδη.

ΝΤΑΡΜΠΙΣΙΡ: Μπήκε ως Ελ Σιντ για να θυμίσει στην ΑΕΚ τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά αυτά δεν γίνονται κάθε μέρα. Δεν είχε παρά ελάχιστη συμμετοχή στις σωρηδόν σέντρες που είχαν προορισμό το κεφάλι του

http://www.redplanet.gr.