ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Xυδαία επίθεση"
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΕΔ της 20 Ιανουαρίου 2010, ο μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αποκάλεσε τον αρχηγό της ομάδας μας Θοδωρή Παπαλουκά «νταβατζή του ελληνικού μπάσκετ» και «κυβερνητικό εκπρόσωπο που αμείβεται με 3,5 εκατομμύρια Ευρώ».

Οι ανωτέρω πρωτοφανείς, υβριστικοί και συκοφαντικοί χαρακτηρισμοί εκθέτουν ανεπανόρθωτα τόσο τον εν λόγω μάνατζερ όσο και την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Το ήθος, η πορεία και η προσφορά του Θοδωρή Παπαλουκά είναι γνωστά σε όλους τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επιθυμεί να καταστήσει σαφές προς όλες τις πλευρές ότι συμπεριφορές όπως οι ανωτέρω αποτελούν αήθεις, απρόκλητες και χυδαίες επιθέσεις που προσβάλλουν βάναυσα όχι μόνο τον θιγόμενο αθλητή και την ομάδα του αλλά κυρίως και πρωτίστως το άθλημα του μπάσκετ.

Ζητούμε την παρέμβαση του αθλητικού δικαστή και την παραδειγματική τιμωρία του πρωταγωνιστή σε αυτό το έμεσμα, και περιμένουμε από τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ να πάρουν θέση για τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του υπαλλήλου τους.

Ο Ολυμπιακός έχει εμπράκτως αποδείξει τον σεβασμό του για τους αντιπάλους του τόσο εντός όσο και εκτός των γηπέδων και το ίδιο απαιτεί και από αυτούς".