Άλλοι πάρτυ και άλλοι κηδεία
Οι δύο πρώτες προπονήσεις στη μετά Ζίκο εποχή έδειξαν... εμφανώς ποιοι ήταν οι χαρούμενοι και ποιοι οι λυπημένοι της απόφασης της απομάκρυνσης του Βραζιλιάνου τεχνικού από τον Ολυμπιακό. Και οι γνωρίζοντες τα των αποδυτηρίων του Ολυμπιακού, "κουτσομπόληδες" είχαν να λένε για το ότι άλλοι ποδοσφαιριστές έκαναν πάρτυ κι άλλοι είχαν... κηδεία με το διαζύγιο.

Στην πρώτη κατηγορία, των χαρούμενων, ήταν σχεδόν όλοι οι Έλληνες παίκτες, με πρώτους τους Αντώνη Νικοπολίδη, Τάσο Πάντο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ιεροκλή Στολτίδη, Βασίλη Τοροσίδη, ακόμη και τους Κυριάκο και Γιάννη Παπαδόπουλο! Αλλά και οι Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Ζαουάντ Ζαϊρί και Ντιντιέ Ντομί μια χαρά ήταν...

Στους... απογοητευμένους ήταν πρώτα απ' όλους ο Έντσο Μαρέσκα κι ο Όσκαρ Γκονζάλες.

Εντύπωση προκάλεσε στους... κουτσομπόληδες ότι οι τρεις Βραζιλιάνοι παίκτες δεν κατέβασαν και... μαύρες πλερέζες με την απόλυση του συμπατριώτη τους. Ο Ντουντού Σεαρένσε ήταν ο πιο στενοχωρημένος, αλλά δεν... πέθαινε κιόλας.

Ο Ντιόγκο με τον Λεονάρντο δεν χάρηκαν κιόλας, αλλά με την παρουσία δίπλα στον καινούργιο προπονητή του ανθρώπου που τους έφερε στον Ολυμπιακό, του Ανδρέα Νινιάδη, ξέρουν ότι θα έχουν όλες τις ευκαιρίες δικές τους.


Ο Όλοφ Μέλμπεργκ ήταν "ούτε κρύο, ούτε ζέστη", όπως κι ο Ραούλ Μπράβο με τον Ματ Ντάρμπισιρ, ενώ ο Τρεζόρ Λούα Λούα μάλλον δεν πολυχάρηκε με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, όπως κι ο Κώστας Μήτρογλου με τον Γιώργο Γκαλίτσιο.

www.redplanet.gr