Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Είπε το «oui»!

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει το σίριαλ της μεταγραφής του Χατέμ Μπεν Αρφά στον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο Γαλλοτυνήσιος παίκτης είπε το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση των «ερυθρολεύκων». Από ό,τι φαίνεται, ο Μπεν Αρφά έμεινε ικανοποιημένος από τις συνθήκες που θα συναντήσει στον Ολυμπιακό, αλλά και το ηγεμονικό συμβόλαιο που θα απολαμβάνει στην ομάδα του Πειραιά.
Έτσι, έριξε με τη σειρά του το «μπαλάκι» στη διοίκηση της Μαρσέιγ, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η γαλλική ομάδα πλέον είναι η υπεύθυνη για την τελική έκβαση της υπόθεσης, αλλά επιμένει για την προκαταβολική είσπραξη των μισών χρημάτων που δίνει ο Ολυμπιακός μέσα σε ένα χρόνο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» προτείνουν το δικό τους διακανονισμό. Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης, έχει ήδη έτοιμη την εναλλακτική λύση που θα προκαλέσει αίσθηση.

Καστίγιο;
Και ενώ από τον Ολυμπιακό προκύπτει ότι γίνονται κινήσεις για τον Μπεν Αρφά και την εναλλακτική λύση, δημοσίευμα του «ΦΩΤΟΣ» αναφέρει ότι ο Νέρι Καστίγιο πιέζει τη Σαχτάρ για να πάρει την ελευθερία του ή έστω να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό, καθώς δεν αγωνίζεται ούτε στη Ντνίπρο, όπου έχει παραχωρηθεί προσωρινά από τη Σαχτάρ και μάλιστα ο Μεξικάνος θα ζητήσει ραντεβού με τη διοίκηση της ουκρανικής ομάδας

Ψηλά στη λίστα ο Ελίας
Μετά την απόκτηση του Λούα Λούα και ενός αριστερού εξτρέμ, δεν αποκλείεται να κινηθεί ο Ολυμπιακός και για παίκτη που αγωνίζεται στον άξονα. Σε αυτή την περίπτωση ο Ελίας της Κορίνθιανς συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, καθώς αρέσει πάρα πολύ στον Ζίκο. Ο Ελίας είναι 24 χρονών, έχει περισσότερο δημιουργικές ικανότητες και τα δικαιώματά του ανήκουν στην εταιρία «Traffic».

www.bam.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: