Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Χρειάζεται τρέξιμο...

Στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι δεν υπάρχει πρόθεση, τουλάχιστον για την ώρα, να γίνει μεταγραφή που θα ενισχύσει άμεσα το ρόστερ.

Κι εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι: μπορεί από σήμερα να μπαίνουμε ουσιαστικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, δυστυχώς, όμως, η ομάδα δεν έκλεισε κάποιον παίκτη που να μπορεί με το καλημέρα στο 2010 να ενισχύσει την ομάδα.


Αν υποθέσουμε πως το πράγμα τραβάει έως αργά αυτόν τον μήνα που αρχίζει τώρα, τότε τον οποιονδήποτε παίκτη ή τους όποιους ποδοσφαιριστές θα τους δούμε να αγωνίζονται καλό Φλεβάρη.
Δηλαδή, ό,τι πάρουμε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αν και εφόσον, θ'αγωνιστεί για λίγο διάστημα.
Μέχρι να προσαρμοστεί ο παίκτης και να μπορεί να προσφέρει θα τελειώσει και το πρωτάθλημα, δηλαδή στα μέσα του Απριλίου.

Μακάρι να είχε τελειώσει του Μπεν Αρφά, ώστε να μιλούσαμε για έναν παίκτη που θα ήταν έτοιμος να μπει στα βαθιά κατευθείαν και θα μπορούσε να τον έχει μέσα στον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός.
Θεωρώ ότι χάθηκαν πολλές μέρες, όμως, με το να έχει στραφεί αποκλειστικά σε αυτό το θέμα ο Θρύλος, θα ήταν προτιμότερο να «έπαιζαν» έστω στις εφημερίδες και άλλα ονόματα σοβαρά, ώστε αυτό ν'αποτελούσε και ένα μοχλό πίεσης προς την άλλη μεριά, για να πάρει πιο σύντομα μια απόφαση.

Προφανώς το ιδανικό σενάριο θα είναι να έχει ο Ολυμπιακός έτοιμες εναλλακτικές λύσεις και να κινηθεί γρήγορα.

Ομως, παρ' όλο που θα μπορούσε να έχει τελειώσει και φέτος νωρίς με την ενίσχυση του χειμώνα, άφησε και πάλι αρκετό χρόνο να πάει χαμένος. Ελπίζω μέσα σε αυτόν τον μήνα να γίνουν σύντομες και ουσιαστικές κινήσεις.

Καλή χρονιά σε όλους

Μπάμπης Χριστόγλου

http://www.bam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: