Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Δεν τα παρατάνε

Πολύ κρίσιμη είναι η Κυριακή για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και αυτό το ξέρει πολύ καλά το δίδυμο της τεχνικής ηγεσίας Μπάντοβιτς-Νινιάδης, οι οποίοι προετοιμάζουν την ομάδα τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, ώστε να δοθεί η μάχη για την πρώτη θέση και όχι για τη δεύτερη, κάτι που δεν αρμόζει στον Ολυμπιακό. Όσον αφορά στο αυριανό ντέρμπι, ο Μπάντοβιτς φαίνεται να έχει καταλήξει στην εντεκάδα, από ό,τι φάνηκε και στις τελευταίες προπονήσεις.

Δηλαδή, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νικοπολίδης, η γραμμή της άμυνας θα αποτελείται από τους Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλο, Γκαλίτσιο και Μπράβο, στον άξονα θα είναι Μαρέσκα, Στολτίδης και πιο προωθημένος ο Όσκαρ, στα πλάγια θα παίξουν οι Τοροσίδης και Ζαϊρί και τέλος στην επίθεση ο Ντιόγκο, σε ένα 4-2-3-1. Την υπόλοιπη αποστολή συμπληρώνουν οι Λεντέσμα, Ντουντού, Ντάτολο, Ζεβλάκοφ, Ντέρμπισαϊρ, Λεονάρντο, Πάντος, Λούα Λούα και Πάρντο.

«Προσοχή στα στημένα»

Ο Μπάντοβιτς μόνο ήσυχος δεν είναι για το αυριανό παιχνίδι και δεν το αφήνει στην τύχη του. Μάλιστα έδειξε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα βίντεο με αρκετά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, θέλοντας να δείξει στους παίκτες τα δυνατά σημεία του αυριανού αντιπάλου του Ολυμπιακού, κάτι που φαίνεται να είναι οι στημένες φάσεις.

Στο βίντεο ο «Μπόσκο» έδειξε το γκολ που δέχτηκαν οι «ερυθρόλευκοι» στην Τούμπα από κόρνερ, ενώ μίλησε και για την ικανότητα του Λίνο στις εκτελέσεις. Πάντως και από τη μεριά του ο Σέρβος θέλησε να «δουλέψει» την ομάδα πάνω στις δικές της εκτελέσεις στημένων φάσεων.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Παρά την κινητοποίηση των οπαδών του Ολυμπιακού, χθες είχαν μείνει αδιάθετα 2.500 εισιτήρια, αλλά τελικά τα 1.500 από αυτά πωλήθηκαν και σήμερα θα βγουν στην κυκλοφορία 1.000 «κομμάτια». Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 10 το πρωί και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα και σε περίπτωση που δεν πουληθούν όλα , εισιτήρια θα πωλούνται και την ημέρα του αγώνα.

«Γιατί τρεις εισαγγελείς;»

Σχολίαζαν χθες στον Ολυμπιακό την κίνηση του τριών εισαγγελέων Θοδωρή Ζαγοράκη να ζητήσει την παρουσία στο γήπεδο. Η κίνηση αυτή τους ξένισε, μια και πρόκειται για την πρώτη ενέργεια του «Ζαγόρ» από τη στιγμή που επέστρεψε στην προεδρία του ΠΑΟΚ. Επίσης, τους έκανε εντύπωση η στάση του προέδρου του ΠΑΟΚ, γιατί οι Θεσσαλονικείς δεν θα πάρουν προσκλήσεις, όπως δεν είχε πάρει και ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι. Από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ θα έρθουν συνολικά 15 άτομα, τα οποία θα φιλοξενηθούν σε μπουθ και φυσικά δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. «Για ποιο λόγο θέλουν τρεις εισαγγελείς;» απορούσαν στον Πειραιά.

bam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: