Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Η τελική αντεπίθεση




Οι... τελικοί του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό ξεκινούν από το ματς με τον ΠΑΟΚ Σχεδόν, πλήρης η ομάδα, πάει μόνο για τη νίκη.

Τα ψέματα τελείωσαν. Ο Ολυμπιακός παίζει από εδώ και πέρα μόνο τελικούς έως το τέλος του πρωταθλήματος και η αρχή γίνεται από το παιχνίδι ενάντια στον ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι, εκτός από τον υπέροχο κόσμο στο πλευρό τους, θα έχουν και όλους σχεδόν τους παίκτες στη διάθεσή τους, αφού στην αποστολή βρίσκονται πάρα πολλές και καλές μονάδες.

Μπάντοβιτς και Νινιάδης, αναλαμβάνουν ξανά σε μια δύσκολη εποχή την ομάδα, αλλά όπως έδειξαν στον πρώτο γύρο, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να ξεσκίσουν τον ΠΑΟΚ και σε συνδυασμό με το κακό για τον βάζελο, αποτέλεσμά του στο Κλ. Βικελίδης, να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει πλέον να κάνει άλλες γκέλες, αναζητά μόνο τη νίκη και αυτή θα έρθει πιο εύκολα από τις άλλες φορές, αν αναλογιστεί κανείς τη διαφορετική 11άδα την οποία θα παρατάξει ο Μπάντοβιτς στον αγώνα του Ναού.

Κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει ο Αντώνης μας και θα έχει δεξιά του τον Γκαλίτσιο. Αριστερά θα είναι ο Μπράβο, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο δεν αλλάζει με τίποτα. Όλαφ και Αβραάμ δεν θα αφήσουν σε χλωρό κλαρί τους αντίπαλους επιθετικούς, ενώ από εκεί και πέρα, με μεγάλη χαρά βλέπουμε τον Ιέρο να επιστρέφει και να κάνει παρέα στα χαφ στον Μαρέσκα.

Έφυγε ο Ζίκο και ο Ιεροκλής βλέπει ξανά 11άδα. Με δεδομένα τα χρόνια που έχει φάει στα γήπεδα ο παίκτης μας, είναι σίγουρο πως θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του και δεν αποκλείεται μαζί με τον Τόρο, που θα είναι δεξιά μπροστά, να κάνουν τον ΜΠΑΟΚ, να μοιάζει... παπάκι.

Αριστερά θα είναι ο Ζαϊρί και η 11άδα θα πλαισιωθεί από τους Όσκαρ και Ντιόγκο, αν και ενδέχεται να πάρει τη θέση του Ισπανού ο Ματ ή ο Λούα Λούα, αναλόγως βέβαια πώς θα πάει το παιχνίδι. Όσον αφορά στον Ντάτολο, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ενδιαφέρον θα έχει να δούμε επιτέλους ένα καθαρόαιμο αριστερό χαφ, πώς μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: