Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

«Αυτό που ήθελα!»

Πανευτυχής ήταν χθες ο Νέρι Καστίγιο μετά την επίτευξη της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, καθώς είδε το όνειρο της επιστροφής στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό να γίνεται πραγματικότητα.

Ο Καστίγιο βρέθηκε στα γραφεία του Ολυμπιακού, μαζί με τον αδερφό του, Άλεξ και τον Γιάννη Χρισκόπουλο και είχαν επικοινωνία με τη Σαχτάρ προκειμένου να επέλθει η συμφωνία και στην παραμικρή λεπτομέρεια και πλέον το μόνο που απομένει είναι να σταλεί ένα έγγραφο από την ουκρανική ομάδα.

Κατά την έξοδο του Καστίγιο από τα γραφεία υπήρξαν δηλώσεις από μέρους του που φανέρωναν ότι ήταν ήδη παίκτης των «ερυθρολεύκων»: «Υπάρχει μία συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες κι εμένα. Τώρα απλώς περιμένουμε ένα χαρτί που πρέπει να έρθει σήμερα ή αύριο για να περάσω από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να τελειώσουν όλα το Σάββατο ή τη Δευτέρα. Οικονομικά δεν θα είναι το ίδιο για μένα όπως στη Σαχτάρ, αλλά δεν το κοιτάω καθόλου. Με ενδιαφέρει να παίζω στην ομάδα που αγαπώ και να νιώθω ευτυχισμένος.

Το ήθελα πολύ και ο κόσμος έχει δείξει πως με αγαπά πολύ και θέλει να γυρίσω. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που αγαπώ πολύ, πέρασα εδώ τα καλύτερά μου χρόνια και θα έχω την ευκαιρία να παίζω το ποδόσφαιρο που ξέρω, κάτι που δεν έκανα στο διάστημα που έλειπα. Ανυπομονώ να μπω μέσα στο γήπεδο και να νιώσω αυτό που αισθανόμουν όσο ήμουν εδώ».

Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ
Οι καλές ειδήσεις για τον Καστίγιο συνεχίζονται αφού, ο Μεξικάνος ποδοσφαιριστής δεν πιάνει θέση στη λίστα Α που έχει δηλώσει στην ΟΥΕΦΑ ο Ολυμπιακός, αλλά στη λίστα Β, επειδή ανήκε στον Ολυμπιακό από τα 16 του και έτσι έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: