Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Τα πλήρη διακριτικά τους θα φέρουν στο εξής οι ένστολοι αστυνομικοί



Όλοι οι ένστολοι αστυνομικοί θα φέρουν στο εξής τα διακριτικά τους, βάση της απόφασης του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγου Ελευθέριου Οικονόμου και σε συνέχεια της εξαγγελίας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η σχετική απόφαση προσδιορίζει ότι κάθε μέλος του ένστολου προσωπικού θα φέρει τον αναγνωριστικό αριθμό του μητρώου του στις επωμίδες.

Επίσης, σε ό,τι αφορά στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (ΥΑΤ), τα στοιχεία τους θα αναγράφονται στο προστατευτικό κράνος τους, για λόγους λειτουργικούς και προκειμένου να είναι ευδιάκριτα στους πολίτες.

Συγκεκριμένα, στο κράνος θα αναγράφεται ο αριθμός της διμοιρίας τους και ο αύξων αριθμός που αντιστοιχεί στον καθένα, με βάση την ιεραρχική τάξη.

το ΚΛΥΣΜΑ προτείνει.

Μαζί με την αναγραφή των ανωτέρω στο κράνος ακόμα να υπάρχει:

1)Αναγραφή οικογενειακής κατάστασης.

2)Αναγραφή ονοματεπώνυμου αστυνομικού

3)Αναγραφή αριθμού τηλεφώνου κινητού και οικίας

Σε περίπτωση που η επιφάνεια του κράνους δεν χωρά την αναγραφή όλων των ανωτέρω,προτείνουμε την εκτύπωση τους σε διαφημιστικά μπλουζάκια χρώματος της αρεσκείας του υπουργού,με την μάθοδο της μεταξοτυπίας.

Με αυτόν τον τρόπο υπουργέ μου εξασφαλίζουμε μεγαλύτερη επιφάνεια γραφής.

Για τους ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ και ΕΚΑΜΙΤΕΣ προτείνω υπουργέ μου να στέλνονται στις συγκεντρώσεις χωρίς προστατευτικά κράνη.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.

Ετσι και βλέπουμε ποιος είναι,και φροντίζουμε και για την οικονομία της χώρας.

ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: