Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Μικρό «Καραϊσκάκη» στην Καβάλα!

Μπορεί τις τελευταίες μέρες οι οπαδοί του Ολυμπιακού να αισθάνονται απογοητευμένοι με τις εμφανίσεις της ομάδας και μάλιστα την Κυριακή να προχώρησαν σε αποδοκιμασίες, ωστόσο ετοιμάζονται να δώσουν τη δική τους «μάχη» και για αυτό αναμένονται να μετατρέψουν το «Ανθή Καραγιάννη» σε «Γ. Καραϊσκάκης»!

Η «Θύρα 7» σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Δεν χωράει αμφιβολία για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός προβληματίζει πολύ τόσο με τα αποτελέσματα όσο και με τις εμφανίσεις του στα τελευταία παιχνίδια, με συνέπεια τη δημιουργία κλίματος γκρίνιας και απόδοσης ευθυνών. Κόντρα στο κλίμα αυτό, η "Θύρα 7", αφού ξεκαθαρίζει ότι για την κατάσταση της ομάδας οι ευθύνες κατανέμονται, αναλογικά, σε διοίκηση, προπονητή, παίκτες, ανακοινώνει πως διοργανώνει εκδρομή-εκστρατεία στην Καβάλα για το σημαντικότατο παιχνίδι του Θρύλου με την ομώνυμη ομάδα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα κάνει για άλλη μία φορά αυτό που πρέπει και αυτό που αισθάνεται, περιμένοντας από τους άμεσα υπεύθυνους να κάνουν κι εκείνοι το ίδιο. Εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να χαρίσουμε τίποτα και σε κανέναν και γι' αυτό ακριβώς παραλάβαμε 7.000 εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής, προκειμένου να "κοκκινίσουμε" την Καβάλα και να στείλουμε το μήνυμα της "ερυθρόλευκης" αντεπίθεσης για τον τίτλο.

Με κάθε τρόπο, με αεροπλάνα, καράβια, πούλμαν και αυτοκίνητα, πιστοί του Θρύλου απ' όλη την Ελλάδα θα ταξιδέψουν στην Καβάλα προκειμένου να ενισχύσουν τον ΟΣΦΠ στο συγκεκριμένο ματς αλλά και να μεταδώσουν την πίστη τους για το πρωτάθλημα σε παίκτες, προπονητή αλλά και διοίκηση.

Η κινητοποίηση στους συνδέσμους είναι τόσο πρωτοφανής, που μπορεί τα 7.000 εισιτήρια να μην αποδειχθούν αρκετά. Και γι' αυτό, όμως, υπάρχει λύση, μια και υπάρχουν κι άλλα εισιτήρια (περίπου 2.500) για να ικανοποιήσουν την "ερυθρόλευκη" τρέλα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: