Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Αντώνη Σαμαρά, άκουσέ μας.



Αντώνη Σαμαρά,
Όλοι εμείς οι φίλοι σου, αλλά και ταυτόχρονα ενδιαφερόμενοι για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας σου λέμε ένα πράγμα. Άλλαξε το καταστατικό στο επόμενο Συνέδριο και στείλε τους όλους στη βάση του κόμματος για κρίση ή επανάκριση, με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες.
Μην προσπαθήσεις μόνος σου να βάλεις τάξη, μέσω ισορροπιών και συμβιβασμών σε ένα κόμμα μηχανισμών και πολιτικών τζακιών. Θα βγεις πολιτικά χαμένος. Στείλε τους..... όλους σε μας, που ξέρουμε πολύ καλά τι θα κάνουμε, όπως κάναμε και στις 29-11-2009.
Ακούμε αυτές τις μέρες στα κανάλια ότι γίνονται σκέψεις να μπει ο άλφα ή ο βήτα υποψήφιος δήμαρχος ή περιφερειάρχης κ.λ.π. Άλλος δηλώνει από μόνος του ότι θα είναι ξανά υποψήφιος, άλλος εγκωμιάζει το ΠΑΣΟΚ για το σχέδιο “Καλλικράτης”, άλλος άρχισε ήδη επαφές με το ΠΑΣΟΚ.
Φίλε Αντώνη, αν μπεις σ’ αυτή τη διαδικασία και δεν τους οδηγήσεις όλους, με προκριματικές εσωκομματικές εκλογές, στην βάση του κόμματος και στους φίλους του κόμματος να επιλεγούν ως υποψήφιοι, η φθορά που θα υποστείς και τα “αντάρτικα” που θα ξεσηκωθούν θα είναι απίστευτα.
Φίλε Αντώνη, άκουσε μας είναι η μεγάλη ευκαιρία να αλλάξεις το κόμμα, να αλλάξεις την παλαιοκομματική νοοτροπία ολόκληρης της χώρας.
Προς Θεού άκουσέ μας.


ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: