Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Σάββας Θεοδωρίδης: "Γίνονται σημεία και τέρατα. Ξέρω ποιοί παραμυθιάζουν τον Κόκκαλη"


Ο Σάββας Θεοδωρίδης έσπασε την σιωπή του και μίλησε για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας στον Βαγγέλη Δουκάκο στο Sport TV. Μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωρίδης είπε:

"Γίνονται σημεία και τέρατα σε όλους τους χώρους. Μπάντοβιτς και Νινιάδης έπρεπε να είναι δίπλα στον Ζίκο για να τον διευκολύνουν. Δεν ήξερε τι γίνεται εδώ. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος.

Δεν είναι το θέμα της ομάδας να είμαι εγώ γενικός αρχηγός. Πως αυτοί οι παίκτες που ανέτρεπαν αποτελέσματα σήμερα παρουσιάζουν αυτή την κατάσταση; Εχουν γίνει πολλά λάθη.

Το να είσαι μεγάλος παίκτης δεν προυποθέτει ότι είσαι και μεγάλος προπονητής. Πρέπει να καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές να είναι ενωμένοι σαν μπουνιά. Τώρα δεν ισχύει αυτό. Πως γίνανε αυτά σε τόσο λίγες μέρες; Δεν ξέρω γιατί έφυγα από τον Ολυμπιακό. Με ειδοποιήσανε ότι είναι νέος προπονητής ο Ζίκο και δεν θα είμαι πλέον γενικός αρχηγός.

Ακόμα δεν έχει χαθεί τίποτα. Πρέπει να συννενωθούν όλες οι δυνάμεις για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα φτάνει να αλλάξουν και τα δεδομένα σε Superleague και ΕΠΟ. Γίνεται χαμός εις βάρος του Ολυμπιακού. Οσοι του παρουσιάζουν του Κόκκαλη ότι είναι μέλι-γάλα κάνουν έγκλημα για τον Ολυμπιακό. Ξέρω ποιοί είναι αυτοί και ξέρω τι λέγετε. Αν μιλήσω θα τρίβουν τα μάτια τους. Δεν μπορούν να παίζουν με τον Ολυμπιακό.

Κανένας δεν βγαίνει πρωταθλητής 12 αγωνιστικές πριν από το τέλος. Βασίζω πολλά στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Αφαιρώ τους 3 βαθμούς από τους 7 και μένουν 4"



Δεν υπάρχουν σχόλια: