Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Κάλεσμα σε Νέρι

Μπορεί προχθές ουκρανική ιστοσελίδα να έγραφε ότι ο Νέρι Καστίγιο έχει πάρει το «ΟΚ» από τη Σαχτάρ για να δοθεί δανεικός σε όποια ομάδα θέλει και εν προκειμένω στον Ολυμπιακό, ωστόσο, ο γενικός διευθυντής της ουκρανικής ομάδας δίνει άλλη διάσταση στο θέμα, χωρίς να αποκλείει αυτή τη μετακίνηση.

Ουσιαστικά, ο Σεργκέι Πάλκιν είπε ότι «αν ο Καστίγιο θέλει τόσο πολύ να φύγει θα πρέπει να το ζητήσει επίσημα», διαψεύδοντας το προχωρημένο των συζητήσεων, αλλά δεν απέκλεισε παράλληλα το δανεισμό του Καστίγιο στον Ολυμπιακό.

Όπως και να έχει το θέμα, το πλάνο είναι να έρθει ο Καστίγιο στον Ολυμπιακό για ενάμισι χρόνο ως δανεικός και αυτό ίσως βολεύει τη Σαχτάρ, καθώς σε περίπτωση αναγέννησης του Μεξικάνου, τότε θα μπορεί να τον πουλήσει με τη λήξη του συμβολαίου του.

Από την άλλη στον Ολυμπιακό τηρείται στάση αναμονής και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο Καστίγιο θα εξασφαλίσει τελικά τη συγκατάθεση της Σαχτάρ και από εκεί πέρα η διοίκηση θα κάνει την κίνησή της.

Στον Πειραιά, θεωρούν ότι αυτό είναι πιο «ασφαλές» οικονομικά, από το να πιέσουν αυτοί για το δανεισμό. Τέλος, από την ΠΑΕ διαψεύστηκε ότι χθες ο Καστίγιο πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: