Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Καυτά μοντέλα στα χέρια του ΗΘΩΝ. Νέα υπόθεση πορνείας

Δύο escort girls με προϋπηρεσία στον χώρο του μόντελιγκ έπεσαν στα δίχτυα της Ασφάλειας κατά τη διάρκεια ερωτικών ραντεβού που είχαν κλείσει σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας με πελάτες-αστυνομικούς.

Οι κοπέλες ηλικίας 20 και 21 ετών, υπήκοοι Λιθουανίας και Ουγγαρίας, ήρθαν στην Αθήνα προκειμένου να... εξυπηρετήσουν Αθηναίους με «χοντρά» πορτοφόλια και στη συνέχεια να πετάξουν για Λονδίνο και Πράγα.

Ανδρες της Ασφάλειας, έπειτα από έρευνα, εντόπισαν διαδικτυακό τόπο μέσω του οποίου προσφερόταν σε κάθε χρήστη του Internet η δυνατότητα να έρθει σε ερωτική συνεύρεση με αλλοδαπά μοντέλα έναντι χρηματικής αμοιβής.

Κατόπιν αυτού επικοινώνησαν τηλεφωνικά με αριθμούς που δημοσιεύονταν στην ιστοσελίδα και κανόνισαν ραντεβού με δύο από τα μοντέλα που διαφημίζονταν, σε δωμάτια πολυτελών κεντρικών αθηναϊκών ξενοδοχείων, όπου και τις συνέλαβαν, αφού προηγουμένως είχαν παραλάβει τα προσυμφωνηθέντα και προσημειωμένα χρηματικά ποσά.

Η επίσκεψη των νεαρών καλλονών στις σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων της Αθήνας κρατούσε περίπου μία ώρα και κόστιζε από 250 έως και 1.000 ευρώ. Τα «λαγωνικά» του Ηθών έχουν ξεκινήσει αγώνα δρόμου προκειμένου να βάλουν τάξη στη χαώδη κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υψηλής πορνείας.

Μέσω ειδικού site, που φιλοξενεί γυναίκες για... ακριβά ερωτικά γούστα, εντόπισαν τις προκλητικές φωτογραφίες και τα μίνι βιογραφικά και στη συνέχεια έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο ανωτέρω αλλοδαπές εργάζονταν για λογαριασμό άγνωστων προσώπων, εγκεφάλων του διεθνούς κυκλώματος πορνείας, με έδρα στο Λονδίνο, στη Μόσχα, στην Πράγα και στο Αμστερνταμ, τα οποία οι συλληφθείσες ουδέποτε είχαν συναντήσει, αλλά τους κατέθεταν τις εισπράξεις από τις παγκόσμιες περιοδείες τους - σε διαφορετικούς κάθε φορά τραπεζικούς λογαριασμούς. Εντός των δωματίων των ξενοδοχείων όπου συνελήφθησαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσό 1.550 ευρώ.
Πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων με ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τηλέφωνα πελατών.
Διευθύνσεις και τηλέφωνα από διάφορα ευρωπαϊκά ξενοδοχεία.

πρωτο θεμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: