Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ : «Δύσκολη η αποστολή μας»



Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, σχολιάζοντας τους αντιπάλους του Θρύλου στο Top-16, επεσήμανε ότι η αποστολή του Θρύλου δεν είναι εύκολη, ωστόσο οι παίκτες του πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρεθούν στο Παρίσι.

"Προσπαθούμε να φτιάξουμε μία ομάδα με δυνατό χαρακτήρα, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να έχουμε κάθε αγώνα στο χέρι μας, ανεξαρτήτως αντιπάλου ή έδρας" είπε ο Γιαννάκης και πρόσθεσε:

"Εκτιμώ ότι είμαστε σε καλό επίπεδο και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σε αυτήν την κατεύθυνση. Τώρα είμαστε στη φάση των "16" και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τρεις ομάδες με μεγάλο σεβασμό για τα αποτελέσματα τους.

Παρά τις αλλαγές, η Κάχα Λαμποράλ έχει μία δυνατή βάση. Η Κίμκι είναι μία νέα ομάδα στην Ευρωλίγκα, αλλά προπονητής και μερικοί παίκτες έχουν μεγάλη εμπειρία από τη διοργάνωση. Η Τσιμπόνα έχει σπουδαία ιστορία και παράδοση και γνωρίζει πώς να παλεύει μέχρι το τέλος. Ξέρουμε ότι η αποστολή μας δεν είναι εύκολη, αλλά, αν θέλουμε να φτάσουμε στο φάιναλ φορ, πρέπει να αποδείξουμε ότι το αξίζουμε".

"Να είμαστε σοβαροί"

Δηλώσεις έκανε και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος επεσήμανε ότι αν ο Ολυμπιακός δείξει το σοβαρό του πρόσωπο, δεν θα έχει πρόβλημα να προκριθεί.

"Πάνω-κάτω γνωρίζαμε τους αντιπάλους μας, άρα στο μυαλό μας ξέραμε τι να περιμένουμε από την κλήρωση. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο όμιλος μας δεν είναι δύσκολος, αλλά δεν συμφωνώ με αυτήν την άποψη. Κάχα Λαμποράλ, Κίμκι και Τσιμπόνα είναι ομάδες με ταλέντο και πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα. Δεν σκέφτομαι τα πλέι οφ και αυτό γιατί είμαστε έξι βήματα μακριά", τόνισε ο άσος των ερυθρολεύκων.

ΓΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: