Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

«Φταίει η διοίκηση»



Ο κόσμος του Ολυμπιακού έκανε το χρέος του στην Καβάλα. Έδωσε δυναμικό παρών στο "Ανθή Καραγιάννη" και προσπάθησε με τις φωνές του να δώσει ώθηση στους παίκτες.

Η ομάδα δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε έμεινε στο 0-0 με αποτέλεσμα η διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας να αυξηθεί στους επτά βαθμούς.

Πλέον ο κόσμος του Ολυμπιακού "βράζει", αφού βλέπει ότι η ομάδα δεν είναι ικανή για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα έστω κι αν είναι στο -7.

Η Θύρα 7 στην τηλεοπτική της εκπομπή επέρριψε ευθύνες εναντίον όλων. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού κυρίως τα έβαλαν με την διοίκηση του συλλόγου την οποία και θεωρούν υπεύθυνη για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα φέτος και για το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο μείον επτά. "Φταίει η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες.

Αυτή είναι η σειρά", ήταν η χαρακτηριστική τους ατάκα.
Η Θύρα 7 χρέωσε στην διοίκηση ακόμα και την επιλογή του Ζίκο, αλλά και το γεγονός ότι δεν έγιναν οι κατάλληλες κινήσεις στις μεταγραφές. Από 'κει και πέρα οι παρουσιαστές της εκπομπής ζήτησαν συγγνώμη από την διοίκηση της Καβάλας και τον κόσμο της για όλα όσα έγιναν στο "Ανθή Καραγιάννη".

Παραδέχτηκαν ότι ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο προκλήθηκε, αλλά δεν δικαιολόγησαν την αντίδραση των οπαδών μας. Όσον αφορά στους παίκτες είπαν ότι δεν εκμεταλλεύτηκαν το πάθος του κόσμου. "Έπρεπε να σας πει ο προπονητής πως θα παίξετε;

Δέκα χιλιάδες κόσμο είχατε και έπρεπε να νικήσετε", ήταν τα λόγια των οργανωμένων που ήταν έξω φρενών περισσότερο με όσα συμβαίνουν στην ομάδα παρά με την διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου.

ΓΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: