Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΝΙΚΗ 2-3 ΣΕΤ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΝΤΙΝΟ



Θρίαμβος και πρόκριση για τον σούπερ Θρύλο
Με θριαμβευτική νίκη 2-3 σετ μέσα στο σπίτι της πρωταθλήτριας κόσμου Τρεντίνο πέρασε στους «12» του Τσάμπιονς Λίγκ ο Θρύλος, καθώς έφτασε στους 10 βαθμούς, όσους δηλαδή οι Ιταλοί και η Διναμό Μόσχας..

Οι «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν στην επόμενη φάση από το πρώτο σετ του αγώνα ως καλύτεροι τρίτοι, αφού σε εκείνο το σημείο η Μπουγιούκσεχιρ έχανε δυο σετ από την Παρί Σεν Ζερμέν και ότι και να γινόταν στην Ιταλία ο Θρύλος είχε στο τσεπάκι του το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ωστόσο οι παίκτες του Κρίστιανσον δεν έμειναν εκεί και κυνήγησαν τη νίκη μέχρι τέλους.

Αν μάλιστα
είχαν καταφέρει να κάνουν το 1-3, το οποίο δεν ήρθε οριακά, θα κατακτούσαν την πρώτη θέση του ομίλου. Όπως και να έχει πάντως πρόκειται για τεράστια επιτυχία, που καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική της ομάδας του Πειραιά, που δείχνει πως φέτος είναι για μεγάλα πράγματα.

Ειδικά μετά την καταπληκτική εμφάνιση του Φοντέλες, που έπαιξε για πρώτη φορά βασικός, άπαντες διαπίστωσαν την αλλαγή επιπέδου προς τα πάνω, αφού απλά ο Βραζιλιάνος είναι παικταράς με όλη τη σημασία της λέξης. Κατά τα άλλα ουδείς μπορούμε να πούμε πως υστέρησε σε αυτή την ιστορική νίκη.
Τα σετ: 23-25, 25-14, 21-25, 25-23, 13-15

πρωταθλητης


Δεν υπάρχουν σχόλια: