Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Ανάκαμψη από αύριο

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους ένα παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που δεν έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος και καλείται να επανέλθει από έναν πολύ άσχημο μήνα.

Αλλο περιθώριο για στραβοπάτημα δεν υπάρχει και από εδώ και στο εξής οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να θυμηθούν τον τρόπο με τον οποίο έπαιζαν και έπαιρναν τα παιχνίδια στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς.

Διάφορες καταστάσεις -ή μάλλον ο συνδυασμός τους- πλήγωσαν τη θέληση και τον χαρακτήρα του Ολυμπιακού τον τελευταίο καιρό και αυτά είναι τα βασικά συστατικά που θα πρέπει ν' ανακτήσει ο Θρύλος μέσα στα επόμενα παιχνίδια.
Να βρει και πάλι τη θέλησή του, την αγωνιστικότητά του, το πείσμα που είχε όταν οι συνθήκες και το πρόγραμμα ήταν πολύ πιο αντίξοα.

Ο Ολυμπιακός πρέπει μέχρι την 27η αγωνιστική να φτάσει σε απόσταση βολής από τον Παναθηναϊκό για να κυνηγήσει εκεί τα πάντα και να δώσει εκείνο το παιχνίδι για να διατηρήσει τα κεκτημένα.
Πλέον τα προβλήματα από τραυματισμούς έχουν περιοριστεί αρκετά, ο Ολυμπιακός θα έχει και τον Ντάτολο στη διάθεσή του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και όλοι περιμένουν την ανάκαμψη στο αυριανό παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» καλείται ν' αρχίσει τη δική του αντεπίθεση για ανάκαμψη, απέναντι κυρίως στον δικό του κακό εαυτό. Γιατί από αυτόν χάνει τον τίτλο αυτή τη στιγμή.

Μπάμπης Χριστόγλου

bam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: