Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Αισιοδοξία για Γκαλέτι!


Εν αναμονή του εντός της ημέρας -κατά πάσα πιθανότητα- ιατρικού ανακοινωθέντος, τα τελευταία μηνύματα για την πορεία της υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι μόνο θετικά μπορούν να χαρακτηριστούν.

Ο παίκτης ξεκίνησε από την Πέμπτη φαρμακευτική αγωγή, την οποία και θα ακολουθήσει για περίπου 20-25 ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα της βιοψίας έδειξαν ότι υπάρχει λοίμωξη στα νεφρά του, που αρχικά θα αντιμετωπιστεί με τη φαρμακευτική αγωγή, με τους γιατρούς να αισιοδοξούν πως με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να ανατραπεί η κατάσταση.

Λογικά, ο Αργεντινός άσος θα βγει από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής και το διάστημα που θα κάνει την αγωγή δεν θα μπορεί να προπονείται, μιας και δεν πρέπει να καταπονείται το κορμί του.

Προβλέπεται πως έπειτα από ένα διάστημα σαράντα περίπου ημερών θα μπορέσει σιγά σιγά να επανέρθει στην αγωνιστική δράση, εφόσον βεβαίως η φαρμακευτική αγωγή φέρει τα αποτελέσματα που περιμένουν οι γιατροί.

Όλα δείχνουν, κοινώς, πως ο Γκαλέτι θα μπορέσει να παίξει ξανά ποδόσφαιρο, ξεπερνώντας μια και καλή το πρόβλημά του. Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε να παρευρεθεί την Κυριακή στο Καραϊσκάκη και να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: