Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Συνεχίζει με Ζίκο.

Την απόφαση να συνεχίσει την συνεργασία με τον Ζίκο έχει πάρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρά την έντονη φημολογία για αντικατάσταση του. Παρά το βαρύ κλίμα για τον Βραζιλιάνο τεχνικό μετά τις τελευταίες κακές εμφανίσεις, η απόφαση της διοίκησης είναι να του δώσει πίστωση χρόνου.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποδοκίμασε τον Βραζιλιάνο τεχνικό της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΛ. Παρά τα άσχημα αποτελέσματα με Άρη και ΑΕΚ, όμως, η διοίκηση των Πειραιωτών δείχνει να στηρίζει τον 56χρονο τεχνικό.

Ο Ζίκο θα συνεχίσει στον πάγκο των «ερυθρολεύκων», ο έμπειρος τεχνικός θα δίνει πλέον «εξετάσεις» σε κάθε παιχνίδι και τα αποτελέσματα είναι αυτά που θα κρίνουν την παραμονή του στην ομάδα.

*Σε σεμινάριο προπονητών που διοργανώνει η UEFA στην Δανία θα λάβει μέρος ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Κοπεγχάγη το τριήμερο 12,13 και 14 Ιανουαρίου.

Δύσκολα με Καβάλα ο Μήτρογλου

Σε εξετάσεις θα υποβληθεί ο Κώστας Μήτρογλου για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στον αστράγαλο. Πιθανότατα, πρόκειται για διάστρεμμα και η συμμετοχή του στο προσεχές εκτός έδρας ματς με την Καβάλα είναι αμφίβολη. Στο ματς αυτό επανέρχεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που εξέτισε την ποινή του, ενδεχομένως και ο Ντουντού.

http://www.bam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: