Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


Τα λόγια έχουν περισσέψει τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και τάχθηκε υπέρ της συγκρότησης εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία.

Αφού κάλεσε την Κυβέρνηση να εγκαταλείψει τη γραμμή ότι υπάρχουν λεφτά για να μην γίνουμε Αργεντινή παραδέχτηκε ότι με την κυβέρνηση Καραμανλή χάσαμε 5,5 χρόνια, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη παράλαβε την οικονομία σε πολύ καλύτερη κατάσταση και δεν εφάρμοσε την πολιτική του καθώς η "'ήπια προσαρμογή παρά ήταν ήπια".

Τέλος διευκρίνισε ότι η πρόταση του για την διεύρυνση της κυβέρνησης αφορούσε αποκλειστικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, σύμφωνα με τη λαϊκή εντολή, ώστε να υπάρξει μια κυβέρνηση του "Όλου ΠΑΣΟΚ" και ν' αποφευχθούν λάθη όπως αυτό με το φορολογία καπνού.

Ο Κ. Μητσοτάκης τάχθηκε εναντίον της σύστασης εξεταστικών επιτροπών για ζητήματα του παρελθόντος. Πρόσθεσε όμως ότι «καλά κάνει» και δέχεται η ΝΔ τις εξεταστικές, αλλά πιο χρήσιμη άφησε να εννοηθεί ότι θα ήταν μια εξεταστική για τα στατιστικά στοιχεία της οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: