Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Βαρέσαμε διάλυση;



Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την Καβάλα και αυτόματα απομακρύνθηκε επτά βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καθόλου καλό και ο κόσμος "βράζει". Οι οπαδοί έχουν ζητήσει από το ματς με την Κλάψα την απομάκρυνση του Ζίκο.

Ο Βραζιλιάνος έμεινε, κάθισε στον πάγκο με Λάρισα και Καβάλα, αλλά δεν άλλαξε και κάτι. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη και οι οπαδοί είναι έξω φρενών με όλα όσα συμβαίνουν.
Οι ώρες περνούν και δεν βλέπουμε καμία αντίδραση. Στον Ολυμπιακό υπάρχει απάθεια για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα το τελευταίο διάστημα και πραγματικά είναι απορεί κανείς.

Βαρέσαμε διάλυση ρε παιδιά; Τι γίνεται; Δεν αντιδρά κανείς, την στιγμή που η ομάδα είναι στο μείον επτά; Δηλαδή ο κόσμος είναι το μόνο ζωντανό κύτταρο σε αυτή την ομάδα;
Τι γίνεται, ο Ζίκο είναι ακόμα προπονητής του Ολυμπιακού; Ούτε αυτό το θέμα δεν ξεκαθαρίζει. Όλοι τον θεωρούν τελειωμένο, μέχρι και οι ίδιοι οι παίκτες του. Είναι έτσι ή όχι; Σε κλίμα αμφισβήτησης και… μετέωρος πήγε ο Βραζιλιάνος και στην Καβάλα και τελικά είδαμε τι έγινε. Και ακόμα δεν ξέρουμε τι συμβαίνει. Συνεχίζουμε με τον Ζίκο;

Θα είναι στον πάγκο με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή; Σιγή ιχθύος στον Πειραιά. Τέτοια σιγή που προκαλεί ανησυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: