Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Μέσα ο Στολτίδης!



Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή εκτός έδρας την Καβάλα και η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα γι' ακόμα ένα παιχνίδι.

Το θετικότερο όλων, ωστόσο, είναι ότι στον πρωταθλητή Ελλάδας υπάρχει γενική συσπείρωση γι' αυτό το ματς τόσο από τον κόσμο όσο και από στην ομάδα.

Ενωμένοι, λοιπόν, όλοι για την επίτευξη του στόχου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος πηγαίνουν στην Καβάλα.
Έτσι άφησαν στην άκρη τις όποιες αντιπαραθέσεις υπήρχαν και ο Ιεροκλής Στολτίδης είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τους "αργοναύτες". Ο Άκης επέστρεψε σε αποστολή του Ολυμπιακού μετά από πολύ καιρό, αφού ο Ντουντού γι' ακόμα μία φορά είναι εκτός και τελικά δεν θα δώσει το παρών στην Καβάλα, αφού έμεινε εκτός αποστολής.

Στην 19άδα που ανακοίνωσε ο Ζίκο για το συγκεκριμένο παιχνίδι συμπεριλήφθηκε και ο Ντιόγκο. Από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος προέκυψε ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Το αν θα ταξιδέψει στην Καβάλα θα εξαρτηθεί από την προπόνηση του Σαββάτου και έτσι ακόμα δεν θεωρείται σίγουρος γι' αυτό το ματς.

Ο Ντιόγκο, πάντως την Παρασκευή έκανε θεραπεία και δεν προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
Στην προπόνηση της Παρασκευής, λοιπόν, ο Ντουντού ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης με τρέξιμο στο γήπεδο και δείχνει ότι από την πλευρά του ανεβάζει ρυθμούς.

Ο Σοϊλέδης πό την πλευρά του ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Μήτρογλου πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Στην αποστολή επίσης μετά από καιρό βρίσκεται και ο Γιάννης Παπαδόπουλος και όλοι στην ομάδα είναι ενωμένοι για να πάρουν το διπλό.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Καβάλα θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με την προπόνηση να γίνεται στις 14:30 στο Ρέντη και στην συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για την Μακεδονική πόλη.


Οι 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή από τον Ζίκο είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Ζαϊρί, Ντάρμπισιρ, Ντιόγκο και Λούα Λούα.


* Ο Επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας μας, Ανδρέας Νινιάδης θα παρακολουθήσει την Κυριακή τον αγώνα Πανιώνιος - Λεβαδειακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: