Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Το επεισόδιο Ζίκο-«Ιέρο»

Στο ήδη τεταμένο κλίμα στον Ολυμπιακό ήρθε να προστεθεί και ένα ακόμη επεισόδιο μεταξύ του Ζίκο και του Ιεροκλή Στολτίδη στην προπόνηση του Σαββάτου.

Οι δύο άνδρες είχαν έντονο διάλογο κατά τη διάρκεια της προπόνησης με τον Ζίκο να ζητά από τον Στολτίδη να εγκαταλείψει την προπόνηση. Ο παίκτης αρνήθηκε με αποτέλεσμα το ...θερμόμετρο να ανέβει περισσότερο και όλα να σταματήσουν μετά από την παρέμβαση τρίτων. Στη συνέχεια ο βραζιλιάνος τεχνικός απευθύνθηκε στη διοίκηση και ζήτησε να κληθεί σε απολογία ο παίκτης όπως και έγινε.

Εκτός του Στολτίδη, τη Δευτέρα θα απολογηθεί στην διοίκηση και ο Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος συμμετείχε σε φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Βραζιλία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να απουσιάζει από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Δύσκολα ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν γυμνάστηκε ούτε το Σάββατο, λόγω ενοχλήσεων στην δεξιά ποδοκνημική. Ο 21χρονος επιθετικός δεν αποκλείστηκε από την αποστολή, αλλά και πάλι συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστεί.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντουντού, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τους «βυσσινί».

Οι 19μελής αποστολή των Πειραιωτών: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Λεντέσμα, Όσκαρ, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντάρμπισαϊρ, Ντιόγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: