Δύσκολη αποστολή στο Βελιγράδι
Για το Βελιγράδι αναχωρεί το βράδυ της Παρασκευής ο Ολυμπιακός όπου την Κυριακή(17/1, 20:00) αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Γ' Ομίλου της Ευρωλίγκα. Η αποστολή των περσινών νταμπλούχων Ελλάδας απέναντι στους πρωτοπόρους του ομίλου είναι ιδιαίτερα δύσκολη αλλά όπως τόνισε στο www.olympiacos.org ο Νίκος Δεληγιάννης η ομάδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη:

«Προετοιμαζόμαστε εδώ και καιρό για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Παρά την κακή εμφάνιση και το άσχημο αποτέλεσμα στην Ουγγαρία με τη Χόνβεντ, γνωρίζουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά στην Ευρωλίγκα. Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι επέστρεψαν οι τραυματίες δεδομένου ότι σε αγώνες όπως αυτοί με την Παρτιζάν χρειάζονται όλοι οι παίκτες και μάλιστα θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Την Κυριακή με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε ένα από τα φαβορί της φετινής διοργάνωσης θα προσθέσει πόντους στη ψυχολογία μας αλλά και στην εικόνα της ομάδας μας γενικά».

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει καλά την Παρτιζάν όπως και οι γηπεδούχοι τους ερυθρόλευκους καθώς τον Σεπτέμβριο είχαν πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία στο Βελιγράδι στο περιθώριο του διεθνούς τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα της Σερβίας: «Την Παρτιζάν την ξέρουμε και μας ξέρει πολύ καλά. Δυνατά της σημεία είναι η αφοσίωση στην άμυνα και το ομαδικό πνεύμα. Όλα αυτά όμως εξαρτώνται σε πολύ μεγάλο βαθμό από δύο πολύ καλούς παίκτες που πρέπει να περιορίσουμε τη δράση τους. Ο Πρλαϊνοβιτς και ο Βουγιασίνοβιτς ανεβάζουν σε διαφορετικό επίπεδο μία κατά τα άλλα καλή ομάδα. Εάν εμείς δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή στην άμυνα και στον ρυθμό έχουμε δυνατότητες να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι έχουμε και τη διάθεση και το κίνητρο για να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

*Η αποστολή του Ολυμπιακού: Βαγγέλης Πάτερος(προπονητής), Δημήτρης Κραβαρίτης(β.προπονητής), Νικήτας Κόχειλας, Μανώλης Μυλωνάκης, Γιώργος Αφρουδάκης, Νίκος Δεληγιάννης, Τάσος Σχίζας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, Γιώργος Ντόσκας, Αντρια Κομάντινα, Γιάννης Φουντούλης, Χρήστος Αφρουδάκης, Αντώνης Βλοντάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Φλώρος, Ακης Λογοθέτης(team manager), Κατερίνα Μπλάνη(φυσιοθεραπεύτρια).

*Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν στο κολυμβητήριο του Βελιγραδίου το Σάββατο στις 10:00 και στις 20:00 και την Κυριακή στις 10:00.

*Το παιχνίδι θα διευθύνουν ο Ρώσος Βασίλι Τκατσένκο από ο Ισπανός Ροντρίγκεζ Μονταρδίτ Σαντιάγκο.

*Την ίδια ημέρα(17/1) θα διεξαχθεί και το άλλο παιχνίδι του ομίλου μας ανάμεσα στη Χόνβεντ και τη Μπούντβα.

*Η βαθμολογία μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές: 1.Παρτιζάν 6 β. 2.Ολυμπιακός 3β. 3 Χόνβεντ 3β. 4.Μπούντβα 0β.


www.redplanet.gr