Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Πυροσβέστης απεγκλώβισε τον γιο του από τροχαίο!


Πυροσβέστης απεγκλώβισε τον γιο του από τροχαίο!

του Μανώλη Βάια
Εφιαλτικές στιγμές που του προκάλεσαν ισχυρό κλονισμό, έζησε ένας πυροσβέστης στην Ηλεία, όταν κλήθηκε να απεγκλωβίσει από ένα διαλυμένο αυτοκίνητο τον οδηγό και διαπίστωσε ότι ήταν ο 19χρονος γιός του!

Το ατύχημα συνέβη στην παλιά εθνική οδό Πύργου- Ολυμπίας, όταν ο 19χρονος έχασε τον έλεγχο του αγροτικού που οδηγούσε και επέβαινε μία συνομήλικη του. Το φορτηγάκι παρέσυρε τέσσερες κολώνες περίφραξης, έκοψε ένα δέντρο και σταμάτησε πάνω στη βεράντα ενός σπιτιού, οι ιδιοκτήτες του οποίου πετάχτηκαν έντρομοι από τον ύπνο τους!

Οι ίδιοι έβγαλαν την κοπέλα από την θέση του συνοδηγού, της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και κάλεσαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική για να βγάλουν τον νεαρό οδηγό που είχε εγκλωβιστεί… Στο πλήρωμα του πυροσβεστικού οχήματος ήταν και ο πατέρας του 19χρονου που, μόλις είδε τον γιό του, υπέστη ισχυρό σοκ! Οι συνάδελφοί του απεγκλώβισαν τον 19χρονο που, μαζί με την κοπέλα, παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου όπου διαπιστώθηκε ότι και οι δύο είχαν τραυματιστεί ελαφρά.

http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: