Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


Αξιότιμε κύριε υπουργέ.
Ενας νομοταγής αλλοδαπός πολίτης εκρατείτο στα κρατητήρια του Α.Τ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ. Αίφνης, πέντε κακοί μπάτσοι, σεληνιασμένοι λόγω των ημερών κι επειδή δεν είχαν τίποτα άλλο να κάνουν, άρχισαν να χτυπούν αγρίως και μανιωδώς και να βασανίζουν, σαν νέοι βασανιστές των SS έναν αθώο, αγνό, άκακο και πάνω απ'όλα φιλήσυχο αλλοδαπό που βρέθηκε όλως τυχαίως στα κρατητήρια του Α.Τ. λόγω του οτι επιτέθει -τυχαίως!- με σιδερένια λάμα εναντίων ενός πολίτη.
Ο κακόμοιρος αυτός άνθρωπος, που ήρθε στη χώρα μας να αναζητήσει ένα καλύτερο αύριο (στη χώρα του δεν επιτρέπεται φαίνεται να τρυπάς τον συνάνθρωπό σου με σιδερένια λάμα) βρέθηκε αντίμετωπος με τη σκληρότητα της Ελληνικής αστυνομίας...
ΑΛΛΑ ευτυχώς που υπάρχεις εσύ υπουργέ μου και θα φροντίσεις να αποταχθούν από το σώμα οι εγκληματίες αστυνομικοί.

Ξέρεις τι πιστεύω υπουργέ μου; Πιστεύω ότι για να καλυφθεί η έξαρση της υπάρχουσας εγκληματικότητας εκ μέρους των αλλοδαπών έπρεπε να δημιουργηθεί ένας αντιπερισπασμός.
Για αυτό τον λόγο θα αρχίσετε να τεντώνετε όποια καταγγελία φτάνει στα χέρια σας με σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων.(με τον τρόπο αυτό γλυτώνετε και τις επιπλήξεις των αριστεροπροοδευτικών ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΟΔΗΜΗΤΡΑΔΩΝ και λοιπών ζαρζαβατικών).
Με τον τρόπο σας βέβαια είναι σίγουρο ότι κάθε μέρα θα δημιουργείτε όλο και περισσότερους ρατσιστές γιατί αυτό που προσπαθείτε να κάνετε είναι πλέον φανερό.
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.
ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Θα περίμενα βέβαια και μια αντίδραση από τον αρχηγό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
Να βγει και να πει ότι ετυμηγορία δεν μπορεί να βγάλει κανείς παρά μόνο η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Οταν έχετε και το προηγούμενο με τον κακό μπάτσο,τον καλό μουσουλμάνο και το σχισμένο κοράνι το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ΣΙΩΠΑΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: