Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Κοβάσεβιτς: Έκανε λάθη ο Ζίκο

Στον προπονητή του Ολυμπιακού Ζίκο επειρρίπτει τις περισσότερες ευθύνες για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα ο πρώην επιθετικός της Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Επίσης, ανέφερε οτι δεν είχε βοήθεια απο τον πάγκο και πως θα έπρεπε να ξεκινήσει βασικός ο Ζαϊρί και ο Τοροσίδης στα χαφ.

Αναλυτικά όσα είπε στη "SportDay": "Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε πολλά λάθη. Αφησε την ομάδα με δέκα μέρες ρεπό. Με μόλις πέντε προπονήσεις έπειτα από τόσο μεγάλο διάστημα διακοπών δεν γίνεται να οργανωθεί μια ομάδα με τόσο μεγάλες φιλοδοξίες. Μετά μέσα στον αγώνα έκανε πράγματα που έχει ξανακάνει και δεν έχουν πιάσει.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε σε καλή μέρα κανέναν παίκτη του, αλλά και καμία βοήθεια από τον πάγκο. Επρεπε να αρχίσει βασικός ο Ζαϊρί και να παίξει ο Τοροσίδης στα χαφ με τον Ζεβλάκοφ ή τον Πάντο στα δεξιά. Κάθετη πάσα δεν υπήρχε και αντ' αυτού γινόταν σερί σέντρες από τη μεσαία γραμμή, οι οποίες ήταν εύκολη λεία για τους αμυντικούς της ΑΕΚ, που κέρδισε δίκαια.

Η διαφορά των πέντε πόντων δεν είναι μεγάλη, αλλά πλέον τίποτα δεν εξαρτάται μόνο από τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο αβαντάζ από τη στιγμή που πήγε σε τέτοια διαφορά με το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου. Δεν λέω ότι όλα χάθηκαν για τον Ολυμπιακού. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι απίθανο. Ομως, με τέτοιες εμφανίσεις και απειθαρχία στο παιχνίδι τους οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν καμία τύχη".

/www.balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: