Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Βασίλης Ορφανός: Τρία στα τέσσερα! ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ


Από μόνος του ο τερματισμός ενός ιδιώτη αγωνιζόμενου στο Ράλι Ντακάρ είναι άθλος - και αυτός ήταν ο τρίτος άθλος του Βασίλη Ορφανού στα τέσσερα Ράλι Ντακάρ στα οποία έχει λάβει μέρος. Αν η τύχη ήταν με το μέρος του, θα είχε τερματίσει πολύ ψηλότερα από την τελική 95η θέση του στη γενική.

Στον τερματισμό του Μπουένος Αϊρες, ο 35χρονος τόνισε: "Ήμουν μόνος μου από την αρχή, με μια μοτοσικλέτα επτά ετών που ήξερα ότι είναι ξεπερασμένη τεχνολογικά Ηταν μια χρονιά κυνηγητού - στην Ελλάδα για να βρω σπόνσορες, στην Αργεντινή από τους κριτές, οι οποίοι δε με άφησαν σε ησυχία".

"Δέχθηκα χρηματικά και χρονικά πρόστιμα για υπερβάσεις ταχύτητας, παραλίγο να με αποκλείσουν και από ό,τι έμαθα ανέβασαν στην ιστοσελίδα τους ένα διόλου κολακευτικό δελτίο τύπου για την ημέρα που χάθηκα στην ειδική και γύρισα πίσω στο CP1. Ξέρετε κάτι όμως; Δεν μετανιώνω"!

"Και παρά το γεγονός ότι υπήρξαν στιγμές που νόμιζα ότι θα πεθάνω στην Λατινική Αμερική, αν ο χρόνος γύριζε πίσω, θα δήλωνα και πάλι συμμετοχή στο 31ο Dakar. Κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό δε νομίζω ότι θα με χαρακτήριζε κανείς υπερόπτη αν έλεγα ότι νιώθω σαν γεράκι της ερήμου - ήταν η συντροφιά μου, άλλωστε, στα μοναχικά χιλιόμετρα των Ειδικών", κατέληξε ο Βασίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: