Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Ερχόμαστε από παντού!




Εκστρατεία άνευ προηγουμένου θα γίνει στην Καβάλα. Πάνω από 8.500 γαύροι από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα μετατρέψουν το «Ανθή Καραγιάννη» σε «Καραϊσκάκη». Η Γη πολύ μικρή για να σ’ αφήσω!

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα χωρίς να έχει περιθώριο να χάσει ούτε… μισό βαθμό. Το ματς είναι καθοριστικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος και πρώτος απ’ όλους το έχει αντιληφθεί ο κόσμο του Θρύλου. Αυτό που θα γίνει την Κυριακή στην Καβάλα δεν θα έχει συμβεί ξανά τα τελευταία χρόνια.

Ο λαός του Ολυμπιακού θα αποδείξει ποιος είναι το αφεντικό σε αυτή την χώρα. Και θα το αποδείξει με πράξεις και όχι με λόγια. Οι γαύροι έχουν για πλάκα τις εκστρατείες και σε ένα γήπεδο που οι άλλοι πήγαν με το ζόρι 3.000 αυτοί θα το μετατρέψουν σε Καραϊσκάκη.

Τα πράγματα είναι γνωστά. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει επίσημα 7.000 εισιτήρια για το παιχνίδι με την Καβάλα. Αυτά έχουν γίνει… καπνός και στο «Ανθή Καραγιάννη» θα βρίσκονται πάνω από 8.500 οπαδοί της ομάδας μας. Στην κυριολεξία θα κοκκινίσει όλη η Ελλάδα, αφού απ’ όλα τα μέρη της χώρας ξεκινούν οπαδοί του Ολυμπιακού με κάθε μέσο για να βρεθούν στην Καβάλα.

Είναι φοβερό αυτό που θα συμβεί. Από την Κρήτη, από την Πελοπόννησο, από τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, από την Αθήνα, από τον Πειραιά, από την Θεσσαλία και από την Βόρεια Ελλάδα οι γαύροι ξεκινούν με κοινό προορισμό την πόλη της Καβάλας. Αεροπλάνα, βαπόρια, ΙΧ και πολλά πάρα πολλά πούλμαν γεμάτα γαύρους θα κάνουν το ταξίδι για την μακεδονική πόλη.

Το «Ανθή Καραγιάννη» θα είναι κόκκινο εκτός από ένα πολύ μικρό του κομμάτι. Τέτοια εκστρατεία εντός Ελλάδας έχει χρόνια να γίνει γιατί εκτός της έχουμε κάνει και στο Μονακό όταν τους βγάλαμε έξω από το γήπεδο.

Ο λαός του Ολυμπιακού όχι απλά πιστεύει στο πρωτάθλημα, αλλά αποδεικνύει ότι το θεωρεί και δικό του. Όσο για τον φόβο που υπάρχει με τα μπλόκα των αγροτών το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα εμποδίσει τον κόσμο του Ολυμπιακού να ανέβει στην Καβάλα.

Έχει ήδη υπάρξει συνεννόηση και όλα τα πούλμαν, αλλά και τα ΙΧ με οπαδούς του Ολυμπιακού θα περάσουν από τα μπλόκα χωρίς καμία καθυστέρηση.

Θρύλε για πάρτη σου, Θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου, στιγμές της δόξας σου χαρές δικές μας, Θρύλε σε έχουμε μεσ’ στις καρδιές μας! Όπου κι αν βρίσκεσαι θ’ ακολουθήσω η Γη πολύ μικρή για να σ’ αφήσω!

Καλό ταξίδι να έχετε αδέλφια και είμαστε βέβαιοι ότι με τις φωνές σας θα σηκώσετε στο πόδι όλη την Μακεδονία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: