Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΡΙ-ΝΕΡΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΝΕΡΙ


ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ, ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ
Όλα έτοιμα για Νέρι!
Η ώρα του μεγάλου «come back» πλησιάζει! Ο Νέρι Καστίγιο βρίσκεται ένα... βήμα πριν απ' την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και απομένει να ξεκαθαρίσουν ορισμένες λεπτομέρειες, προκειμένου να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα και να αρχίσει προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ρέντη!

Ο 24χρονος άσος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας, μαζί με τον αδερφό του Άλεξ -που εκτελεί και χρέη εκπροσώπου του- όπου συναντήθηκαν με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και ουσιαστικά συμφώνησαν σε όλα!

Ο Καστίγιο, άλλωστε, δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις απ' τον Ολυμπιακό και όπως γράφει ο «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ» της Τετάρτης, εκείνος διαβεβαίωνε πως υπέγραφε ακόμα και σε «λευκό χαρτί» για να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του!
Αυτό που διευκρινίστηκε είναι ότι η Σαχτάρ αξιώνει 1,5 εκατ. ευρώ για να τον δανείσει για ενάμισι χρονο (ως το καλοκαίρι του 2011) και εντός των προσεχών ημερών -αν όχι ωρών- η υπόθεση θα τελειώσει οριστικά. Με αίσιο αυτή τη φορά τέλος και για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον Καστίγιο...

www.championsday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: