Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Πάει και για 4ο!



Ψάχνεται και για άλλη (τέταρτη) μεταγγραφή ο Ολυμπιακός! «Όσο υπάρχει μεταγραφική περίοδος όλα είναι ανοιχτά» τονίζουν με νόημα από την ΠΑΕ.

Η διοίκηση δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες για το Νάτσο Σκόκο, απεναντίας την ερχόμενη εβδομάδα οι εκπρόσωποι του Αργεντινού μεσοεπιθετικού θα πιέσουν περισσότερο την ΑΕΚ για την πώληση του παίκτη τώρα τον Γενάρη και, παράλληλα υπάρχουν επαφές με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Πειραιά εξετάζουν την περίπτωση ενός σέντερ φορ και ενός αμυντικού μέσου. Σε ότι αφορά τον επιθετικό, η προσπάθεια αφορά παίκτη με μεγάλη ευχαίρεια στο σκοράρισμα, ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Ο Ντιόγκο, όπως και ο Ντάρμπισιρ δεν έχουν βρει ακόμα τα πατήματά τους, ο Λούα Λούα και ο Καστίγιο (ελπίζουμε μέσα στο Σαββατοκύριακο να λυθεί το πρόβλημα με τη Ντνιεπρ) δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, ο Μήτρογλου έχει «σιγήσει» τον τελευταίο καιρό, κι έτσι στην ΠΑΕ σκέφτονται πως να βοηθήσουν περισσότερο την ομάδα στο σκοράρισμα.

Βέβαια, έχει «γεμίσει» πλέον η επίθεση και πότε ο ένας παίκτης και πότε ο άλλος, θα δώσουν λύσεις, αλλά ένας σέντερ φορ, δεινός σκόρερ, με ευρωπαϊκή εμπειρία, θα μπορούσε να κάνει τη διαρφορά. Λέτε, να μην ήταν μόνο φήμες τα δημοσιεύματα στη Γερμανία περί ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον συμπατριώτη του Όλα Μέλμπεργκ, Μάρκους Ρόζενμπεργκ της Βέρντερ Βρέμης;

Στους ερχόμενους 3,5 μήνες δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο Ολυμπιακός «παίζει» τον τίτλο και επιπλέον έσοδα 20-25 εκατ. ευρώ που εξασφαλίζει στον Πρωταθλητή την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσης, στη διοίκηση δεν αποκλείουν να αποκτηθεί ένας κοινοτικός ανασταλτικός μέσος, παραχωρώντας τον Λεντέσμα. Οι Ερυθρόλευκοι ενημερώθηκαν από μάνατζερ πως μπορούν να φέρουν τον Ντούσερ στον Ολυμπιακό και στην ομάδα διερευνούν την υπόθεση. Ο Ολυμπιακός άλλωστε έχει καλές σχέσεις με τη Σεβίλλη, από τις επαφές πέρυσι του Γιάννη Χρυσικόπουλου με τη διοίκηση της ομάδας της Ανδαλουσίας για την απόκτηση του Έντζο Μαρέσκα.

GAVROS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: