Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΧΩΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Τετάρτη, 06 Ιανουάριος 2010 19:20

Η Ελληνική πλειονότητα διεκδικεί το Όνομα την Ιστορία και την Συνέχεια της

Για πρώτη φορά από την έκδοση του, τον Σεπτέμβριο του 2000, το περιοδικό ΙΧΩΡ πραγματοποιεί μια μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα, γιορτάζοντας την συμπλήρωση 100 τευχών συνεχούς κυκλοφορίας. Μέχρι τώρα και οι δύο μεγάλες συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε είχαν σαν έδρα την Θεσσαλονίκη (26 Ιανουαρίου 2002 και 18 Δεκεμβρίου 2004).

Και στις δύο συγκεντρώσεις η αίθουσα ήταν κατάμεστη και με όρθιους. Και δεν μιλάμε για μια μικρή αίθουσα βέβαια, αλλά για την αίθουσα της Εταιρίας Μακεδονικών σπουδών απέναντι από τον Λευκό Πύργο.

Οι Έλληνες του Βορρά έδειξαν με τον πιο έμπρακτο τρόπο και τις δύο φορές, την μεγάλη τους αγάπη για το περιοδικό όλων μας, για την δυνατή φωνή της μαχόμενης και απροσκύνητης Ελληνικότητας. Και απεδείχθη έτσι, μέσα από την μεγάλη επιτυχία αυτών των συγκεντρώσεων και την ηθελημένη επιλογή της Μακεδονίας, ότι το μήνυμα της αντίστασης σε εξωτερικούς και εσωτερικούς υπονομευτές της ιστορίας μας και των αξιών του πολιτισμού μας πέρασε, ότι ο αγώνας θα δίνεται παντού και με όλες μας τις δυνάμεις, με αμείωτη ένταση και αποφασιστικότητα.

Η Ελληνική πλειονότητα διεκδικεί το Όνομα την Ιστορία και την Συνέχεια της

Από τότε πέρασαν πέντε ολόκληρα χρόνια. Πέντε χρόνια με αμείωτη την δική μας αποφασιστικότητα και σθένος, αλλά και με ολοένα αυξανόμενη την δική τους μανία για να σταματήσουν το έργο μας, για να φιμώσουν την φωνή μας, για να κλείσουν το περιοδικό που ακόμα αντιστέκεται και δεν υποκύπτει. Γιατί η υπόθεση ΙΧΩΡ δεν είναι μια απλή υπόθεση.

Είναι η καθημερινή και σε μηνιαία βάση δημόσια φωνή μας. Είναι οι αγώνες, οι θυσίες και το έργο χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων, είναι η αίσθηση της παρουσίας μας, των απαιτήσεων και των διεκδικήσεων μας. Είναι, εν τέλει, η φωνή αυτών που δεν προσκύνησαν, δεν λιγοψύχησαν, δεν έκαναν πίσω και μάχονται για την αποκατάσταση και την τιμή των προγονικών ελληνικών αξιών μας και του ονόματος των αληθινών προπατόρων μας.

16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT, ΩΡΑ 19:00.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Ευάγγελος Μπεξής

Εκδότης Περιοδικού Ιχώρ

Υ.Γ Διαδώστε το Παντού


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: