Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΣΙΜΠΗΣΑΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΗΣΑΜΕ.


Λοιπόν όσο και να φωνάζω και να κάνω τα σπαστικά μου βρίζοντας τον Ερνέστο για τα κολληματά του το θέμα και η ουσία είναι ότι τσιμπήσαμε το τριποντάκι εκτός.
Καβάλα τώρα και μέχρι να παίξουμε με τα χαμμερ χαχαχαχα δεν βλέπω που φυσιολογικά μπορεί να τσακίσει αποτέλεσμα. Κατά σειρά έχουμε ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΒΟΛΟ  ΕΝΤΟΣ  μετά πάμε μία  ΞΑΝΘΗ και γυρνάμε με τα σκουλήκια στον ναό
πριν πάμε στο ΛΑΓΟΤΡΟΦΕΙΟ. Προγραμμα βατό και η ομάδα πιστεύω όσο περνάνε οι αγωνιστικές θα στρώνει.
ΤΏΡΑ για τον χθεσινό αγώνα κρατάμε τα τρία ποντάκια και ξεχνάμε τα υπόλοιπα.


Ας κάνουμε και μια κριτικούλα για τα παιδιά που έπαιξαν:

Νικοπολίδης :  Έχει... "γεράσει" μέσα σε έναν χρόνο, είναι πιο αργός στις αντιδράσεις του, αλλά έδωσε στην ομάδα την απαραίτητη ψυχραιμία που χρειαζόταν στο διάστημα που είχε αρχίσει ο... βομβαρδισμός από αέρος με τις δεκάδες γιόμες προς την περιοχή του. Είχε και σύμμαχο την τύχη σε κάποιες φάσεις, σε γενικές γραμμές έκανε μια καλή εμφάνιση.

Τοροσίδης : Ελάχιστη συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, σε πολλές φάσεις αντιμετώπισε προβλήματα με τον Γεωργιάδη. Όχι απ'τις καλές ημέρες του.

Α. Παπαδόπουλος :
Καλή εμφάνιση του Αβράμη που καθάρισε πολλές φάσεις τόσο μέσα στην περιοχή όσο και έξω από αυτήν. Παρών σε όλες τις μονομαχίες και νικητής στις περισσότερες εξ'αυτών.

Μέλμπεργκ : Απ'τις χειρότερες εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη. Δυσκολεύτηκε αφάνταστα με τον Βρούτσινα, έχασε πολλές μονομαχίες στον αέρα, ήταν απ'τις ελάχιστες φορές που δεν ενέπνεε καμμία σιγουριά.

Χολέμπας : Να τον λυπάται η ψυχή σου τον Βολιβιανό τσιλιαδόρο στο πρώτο ημίχρονο με αντίπαλο τον Μπέλιτς, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μαζί με τον Αβραάμ ότι καλύτερο είχαμε να επιδείξουμε ανασταλτικά. Καθάριζε όλες τις φάσεις, εξαφάνισε τον Μπέλιτς, έριξε και τις ψιλές του.

Ουρτάδο : Έκανε αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να αγωνιστεί, αλλά τελικά ίσως θα ήταν καλύτερα να μη τον έκανε να γλύτωνε και την ταλαιπωρία, να μην διακινδύνευε και κάποια υποτροπή - την οποία όπως όλα δείχνουν, τελικά την έπαθε. Πολλά αβίαστα λάθη, δεκάδες λάθος πάσες, απών από τις περισσότερες διεκδικήσεις στο κέντρο. Από ένα σημείο και έπειτα έδειξε να μην έχει δυνάμεις.

Ντουντού : Στεναχωρήθηκε που έμεινε στον πάγκο στον προηγούμενο αγώνα... Και έκανε αυτό ακριβώς που χρειαζόταν για να τον επισκεφθεί ξανά και σύντομα μάλιστα : Μια εμφάνιση ρηχή και ανούσια σα τη σημερινή. Πολύ κακός ο Βραζιλιάνος που έναν χρόνο τώρα ψάχνει τον εαυτό του.

Φετφατζίδης : Λιγότερο δραστήριος από τα προηγούμενα δύο ματς, πιο καλά κλεισμένος, απέναντι σε υποψιασμένους αντιπάλους. Όλες του τις καλές ενέργειες τις έκανε όταν συνέκλινε προς τον άξονα, αφού είναι φως φανάρι οτι δεν είναι "γραμμιτζής" που λέει και ο δάσκαλος Αλέφας.

Ριέρα : Αρκετά καλός στο πρώτο ημίχρονο με πάθος, εμπνεύσεις και διάθεση. Έδειξε να "ξενερώνει" λίγο από τη στιγμή που έφαγε το μπουκάλι και μετά και δεν είχε την ίδια συμμετοχή, ευθύνεται όμως και η προβληματική τροφοδότηση του σήμερα.

Φουστέρ : Είναι παίκτης που κάνει λέει πολλές και κρυφές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Προσωπική άποψη; Έφυγε ο Ισπανός Παντελής Καφές (Όσκαρ) και στη θέση του πήραμε την Ισπανίδα μπεμπέ Λιλή. Είναι ο παππούς εκεί;

Πάντελιτς : Στο πρώτο μισάωρο του ματς... Ντιογκόφερνε. Έκοβε βόλτες στην περιοχή, έξω απ'την περιοχή, πλάγια, αλλά επικίνδυνος για την εστία του Ράντμαν δεν γινόταν - βέβαια δεν έπαιρνε και καμμιά πάσα της προκοπής από πίσω. Στην πρώτη πάσα που πήρε, έστω και αν το έκανε... "Καλημέρα Ζωή", έβαλε το γκολάκι του, ενώ στη συνέχεια έδειξε φανερά πιο δραστήριος αφού είχε ανέβει η ψυχολογία του. Αν έβαζε και το 2ο γκολάκι, ποιός τον έπιανε μετά... Μακάρι να φορμαριστεί γρήγορα γιατί η ομάδα χρειάζεται το εύκολο γκολ.

Μήτρογλου : Προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορούσε, έχοντας μηδενική τροφοδότηση από τους συμπαίκτες του. Κρατούσε απασχολημένους τους στόπερ του Πανσερραϊκού.

Ρόμενταλ : Με την είσοδο του αποκατέστησε κάπως την τάξη, αφού οι παίκτες του Πανσερραϊκού είχαν και τον πονοκέφαλο του Δανού που δημιούργησε μια-δυό καλές φάσεις για τους συμπαίκτες του και είχε κι εκείνος κάποιες ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ.

Ιμπαγάσα : Αγωνίστηκε μόλις ένα δεκάλεπτο, αλλά πρόλαβε να βγάλει όσες μπαλιές δεν έβγαλαν οι Ντουντού - Ουρτάδο και Φουστέρ σε αυτό το διάστημα.
κριτική by pesetero

Δεν υπάρχουν σχόλια: