Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…



Τι ποιο φυσικό θα μου πείτε; 
Ανδρέας και ΠΑΣΟΚ είναι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας και δεν διαφωνώ καθόλου. Αυτό λέω και εγώ και θα εξηγήσω αμέσως τον συλλογισμό μου:


Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2010 – ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


Υποψήφιος Δήμαρχος : Ανδρέας Παχατουρίδης (Ανεξάρτητος-ενίοτε)


Έτερος Υποψήφιος Δήμαρχος : Κώστας Λαλένης (ΠΑΣΟΚ-και με το χρίσμα)

Οι δύο τους έχουν αναμετρηθεί ξανά το 2002 με διαφορά σχεδόν 5 ποσοστιαίων μονάδων (42,83 % έναντι 38,11%) υπέρ του κου Παχατουρίδη καθώς και το 2006 με διαφορά 10 ποσοστιαίων μονάδων (46,65% έναντι 36,45%) και πάλι υπέρ του νυν δημάρχου.

Όπως καταλάβατε επειδή τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και επειδή εδώ και πολλά χρόνια, όταν τα κόμματα δίνουν χρίσμα σε υποψήφιο, επιλέγουν τον επιτυχημένο , αυτό έκανε και το ΠΑΣΟΚ στην επιλογή του υποψηφίου του για τον Δήμο Περιστερίου. 
Θεωρώντας τον κο Ανδρέα Παχατουρίδη έναν άκρως επιτυχημένο υποψήφιο και αφού δεν μπορούσε να του δώσει επισήμως χρίσμα το έκανε off the record.

Τοποθέτησε απέναντί του έναν καθόλα αξιοπρεπή αλλά παντελώς ανύπαρκτο πολιτικά αντίπαλο(το λένε τα νούμερα), τον Κώστα Λαλένη, και άφησε τον Ανδρέα να αλωνίζει το Περιστέρι με τον εγωισμό που του προσφέρει η κυβερνητική στήριξη.
Του διάβασε και το ποιηματάκι «εγώ δεν χρειάζομαι χρίσμα» που το επαναλαμβάνει όποτε και όπου του δοθεί η ευκαιρία και με την άνεση του πολιτικού προϊσταμένου τον εξουσιοδότησε να προτάσσει την «ανεξάρτητη» παράταξή του ως πολιτικά αδιαμφισβήτητο κυρίαρχο στον Δήμο Περιστερίου.

Και όλα αυτά είναι όσα λέγονται αλλά και γράφονται από στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Περιστέρι . 
Σε επιβεβαίωση,παραθέτω απόσπασμα επιστολής της κας Ηρούς Ζερβάκη στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κο Γιώργο Παπανδρέου και στον Γραμματέα Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, σ. Σωκράτη Ξυνίδη, Πρόεδρο και Μέλη Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, η οποία έχει ως εξής:

«Ο σύντροφος Κώστας Λαλένης, αποτελεί πραγματικά ένα υπόδειγμα στελέχους με ήθος, αγωνιστικότητα, επιμονή και υπομονή. Δύο φορές τέθηκε επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ και έδωσε τον αγώνα με αξιοπρέπεια, δυναμισμό και πίστη σε αρχές και αξίες.
Το 2002, οριακά δεν μπόρεσε να εκλεγεί Δήμαρχος εξαιτίας της κόπωσης του εκλογικού σώματος από τη συνεχή επικράτηση του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο και τις παρενέργειές της και ταυτόχρονα από την αδράνεια κάποιων στελεχών και την άρνησή τους να δώσουμε τον κοινό αγώνα.
Το 2006 έδωσε επίσης τη μάχη των εκλογών με άνισους όρους , χωρίς ουσιαστική στήριξη από το ΠΑΣΟΚ και με έντονα φαινόμενα εσωτερικών τριγμών.
Ταυτόχρονα όλα αυτά τα χρόνια δίνει τη μάχη της συνοχής της Δημοτικής Παράταξης του ΠΑΣΟΚ , δραστηριοποιείτε έντονα στα τοπικά δρώμενα και συνεισφέρει σημαντικά στην παρουσία και του Κινήματός μας συνολικά στην περιοχή.
Δυστυχώς, όμως, η πραγματικότητα απέχει από το συναίσθημα και θεωρούμε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα διεκδίκησης, με αξιώσεις εκλογής, για τρίτη φορά από το σύντροφο Λαλένη του Δημαρχιακού αξιώματος στο Περιστέρι.»

Αφού αυτή είναι η άποψη του ΠΑΣΟΚ τότε γιατί ο κος Λαλένης είναι και πάλι υποψήφιος;

Ολοι καταλαβαίνετε γιατί. Γιατί

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ

Όσο για την αμετροέπεια του κου Παχατουρίδη ότι «δεν χρειάζεται χρίσμα», καλύτερα θα ήταν να μας πει α)τι θα γινόταν αν το ΠΑΣΟΚ είχε το πολιτικό ανάστημα να τον αντιμετωπίσει επίσημα δίνοντας μάχη και όχι εκχωρώντας του το Περιστέρι και
β) τι θα γινόταν αν κάποιοι «ανεξάρτητοι» υποψήφιοί του ακολουθούσαν τις εντολές της Αγίας Οικογένειας και αποφάσιζαν να αποδεχθούν την ταυτότητά τους και να μην κρύβονται πίσω από διάφανες ταμπελίτσες που ελάχιστα μπορούν να καλύψουν τόσο τις ιδέες όσο και τις πρακτικές τους.

Κε Λαλένη, η αξιοπρέπειά σας θα πρέπει να γίνει ανάχωμα στην πολιτική σας εκτέλεση. Το παιχνίδι το έστησαν οι σύντροφοι σας και μάλιστα χωρίς να κρατήσουν και τους τύπους (θερμό επεισόδιο μεταξύ στελεχών Λ. και Α. έναντι Β. στο οποίο ξεπεράστηκαν τα όρια της ευπρέπειας και στο οποίο ήσασταν παρών)

Κε Παχατουρίδη, πόσο νομίζετε ότι οι Περιστεριώτες θα σας επιτρέπουν να τους απαξιώνετε με την δήθεν «ανεξαρτησία» σας; Θα θαυμάσουμε και για τρίτη φορά τον προεκλογικό σας μηχανισμό να επιδίδεται στις γνωστές «ανεξάρτητες» μεθόδους προβολής σας όπως νυχτερινές συμπλοκές με πολίτες, αφισοκολλήσεις ανά την Ελλάδα, αγανακτισμένους υπαλλήλους, κ.λ.π.; 


ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΛΑΦΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ.
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΕΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ



10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτά που γράφεις ειναι.... αλλά με τον σαμαρα δεν εισαι; φαίνεται απο τομπλογκ σου.

ΕΓΩ είπε...

ΓΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ..

Ανώνυμος είπε...

ουστ ρεεεεεεεεεεε.ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΦΟΛΑ

ΚΟΣΜΑΣ είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ. ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΑΠΤΥΣΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ.

ΜΑΝΟΣ είπε...

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ ΚΑΤΣΙΚΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΣ

ΝΕΛΛΗ είπε...

ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ.ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.ΣΚΑΖΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.

ΟΡΕΣΤΗΣ είπε...

ΕΣΥ ΡΕ ΚΛΥΣΜΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ;