Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ

Αποθρασύνθηκαν εντελώς οι τουρκοκύπριοι από την ανυπαρξία των κρατούντων τις τύχες μας . Έφτασαν στο σημείο να ξυλοφορτώνουν τους Εθνοφρουρούς μας και να τους στέλνουν στο νοσοκομείο !

Συγκεκριμένα την προηγούμενη Τρίτη , σε φυλάκιο στην Ποταμιά τρία άτομα που μετέβαιναν σε αυτοκίνητο κινούνταν ύποπτα έξω από το χώρο του στρατοπέδου . Όταν τους έγινε παρατήρηση από τον φρουρό αυτοί τον έβρισαν και έφυγαν . Επέστρεψαν μετά από λίγο , παραβίασαν την πύλη και έδειραν τους δύο στρατιώτες που ήταν εκεί !

 
Οι εισβολείς εντοπίστηκαν από τον αριθμό εγγραφής του αυτοκινήτου τους , συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγυήσεις μέχρι να κλητευθούν αργότερα . Πρόκειται για δύο Ελληνοκύπριους 28 και 29 χρονών και έναν 34χρονο τουρκοκύπριο .

 
Σε τι σημείο εθνικής ντροπής έχουμε φτάσει ! Στην ημικατεχόμενη από τους Τούρκους πατρίδα μας ένας Τ/κ μαζί με δύο φίλους του , κινείται ύποπτα έξω από στρατόπεδο της Ε.Φ. , βρίζει τους Εθνοφρουρούς μας , εισβάλει στο χώρο του φυλακίου , τους ξυλοφορτώνει και τους στέλνει τραυματισμένους στο νοσοκομείο ! 

 
Συλλαμβάνεται με τους άλλους δύο δράστες και αφήνεται ελεύθερος !

 
Το γεγονός πέρασε απαρατήρητο από τα Μ.Μ.Ε . Αν βέβαια οι Εθνοφρουροί ξυλοφόρτωναν ως όφειλαν τον νταή τ/κ και τους συνεργούς του τότε οι προοδευτικές φυλλάδες θα έγραφαν για πρωτοφανή περίπτωση καταπίεσης της τ/κ κοινότητας και οι διάφοροι γραφικοί φίλοι των τούρκων και των λαθρομεταναστών για νέο κρούσμα ρατσισμού αυτή την φορά από την Εθνική Φρουρά . 

 
Δεν φτάνει δηλαδή που εργοδοτούμε χιλιάδες τ/κ στις ελεύθερες περιοχές , δεν φτάνει που δεν προσφέρουν τίποτα στα ταμεία του κράτους ενώ όμως δικαιούνται δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περιθάλψεως στα νοσοκομεία μας , με προτεραιότητα μάλιστα σε βάρος των κορόϊδων Ελλήνων της Νήσου , τώρα ξυλοφορτώνουν και τους στρατιώτες μας !

Ε.ΦΩΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: