Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Να φύγει η κόπρος του Αυγείου!...

  ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ. ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΤΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ
Δηλώσεις Πάγκαλου, "γκάφα" Σγουρού και βέβαια, αυτό που  επαίξαν για ημέρες οι υπάλληλοι της Κυβέρνησης(όταν σταματούσαν να παίζουν κατι άλλο) μεγαλοδημοσιογράφοι: Διαγραφή Σκυλακάκη!

"Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος"! Δήλωσε ο κ. Πάγκαλος! Απύθμενο θράσος; Κυνισμός; Αμοραλισμός; Ηλιθιότητα; Ή μήπως, τελικά, ο "τρελός" του χωριού λέει κάποια πράγματα με αποδέκτες εκείνους με τους οποίους "τα φάγανε μαζί", για να τους τρομάξει και να σταματήσουν να φωνάζουν; Γιατί όπως γράφει και ο Αντίλογος: "Δεν τα φάγαμε μαζί, κ. Πάγκαλε"!

Το δεύτερο θέμα μας είναι χαριτωμένο! Ο "νεαρός" Βασίλης Κικίλιας, προσωπική επιλογή του Αντώνη Σαμαρά για την Περιφέρεια Αττικής, έκανε σκόνη χθες στην εκπομπή του Χατζηνικολάου τον "έμπειρο" κ. Σγουρό, ο οποίος κάτω από την πίεση του Κικίλια αναγκάστηκε να πει ότι είναι κατά του Μνημονίου! Ε, ρε γλέντια! Την "κάνουν" ένας- ένας του Γιώργου! Στο τέλος θα του μείνει ο Καρατζαφέρης και η Ντόρα!
Μια και είπα Ντόρα περνάμε στο τρίτο θέμα μας!
Έκανε, λέει, δηλώσεις ο Σκυλακάκης και διέψευσε το Σαμαρά σχετικά με όσα είπε στην ΔΕΘ για την έξοδο της χώρας από το "μνημόνιο"! Εδώ πρέπει να σας πω ξανά, όσο και αν γίνομαι κουραστικός τη θεωρία μου περί μιας κατηγορίας "πολιτικών" προσώπων στα "βιογραφικά" των οποίων θα βρείτε πολλά πτυχία καλές σπουδές αλλά ένα μεγάλο κενό στη θέση της προϋπηρεσίας! Τα καλόπαιδα αυτά, φαίνεται, ότι μόλις γεννήθηκαν, τα άγγιξε με το μαγικό ραβδί της, κάποια Μοίρα που το είχε στήσει πάνω από το κεφάλι των μανάδων τους όταν τα κοιλοπόναγαν! Έτσι, εκεί γύρω στα εικοσιπέντε τους, άρχισε γι αυτούς η μεγάλη και ελπιδοφόρα πολιτική "καριέρα" και για την Ελλάδα και τους Έλληνες, ο Γολγοθάς τους!

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο κ. Σκυλακάκης, είναι, ελέω Καραμανλή Ευρωβουλευτής της ΝΔ! Πέρασε από πολλές κρατικές θέσεις "αμάκα" στο σβέρκο του Έλληνα φορολογούμενου, όταν αισθάνθηκε ότι αδικήθηκε το πολιτικό του τάλαντον, πήγε ένα φεγγάρι (1999-2000)στους "Φιλελεύθερους", ένα από τα κόμματα που έχει στήσει κατά καιρούς ο εντιμότατος κ. Μάνος, άλλη παραγνωρισμένη αξία αυτή και τελικά, πάντα με τις ευλογίες της Αγίας Οικογένειας, τακτοποιήθηκε στις Βρυξέλλες! Προς ανταπόδοση, προφανώς της εξυπηρέτησης της ως άνω οικογένειας είπε όσα είπε σε βάρος των δηλώσεων Σαμαρά!

Ως φυσική συνέπεια των δηλώσεων αυτών οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την επίσημη κομματική θέση απέναντι στο "μνημόνιο" διαγράφεται από τη ΝΔ! Στην εύλογη απορία του αγνού, ρομαντικού και ιδεολόγου πολίτη αυτής της χώρας, ανεξάρτητα κομματικής τοποθέτησης, "Αφού διαφωνεί σε βασικές θέσεις με το κόμμα με το οποίο εκλέχθηκε και μάλιστα με λίστα, χωρίς σταυρό, γιατί δεν παραιτείται", η απάντηση είναι μία: Γιατί για να το κάνεις αυτό, πρέπει να διατρέχει στο αίμα σου μια λέξη που δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο άλλων γλωσσών! Η λέξη "ΛΕΒΕΝΤΙΑ"! Για τις λέξεις εγωισμός, υπευθυνότητα, αρχοντιά, ευθιξία, αξιοπρέπεια, ευαισθησία, δεν το συζητάμε! Δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο των παχύδερμων χοίρων της πολιτικής μας ζωής! Γι αυτό προτρέπουμε τον κ. Σαμαρά:

Προχώρα με ανθρώπους σαν τον Κικίλια και ας χάσεις τις εκλογές! Καθάρισε το μαντρί γιατί τα γουρούνια αφήνουν πολύ κοπριά! Και η κοπριά βρωμάει! Βρωμάει πολύ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: