Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΟΚΙΜΑΣΕ Δίδυμο Πάντελιτς - Μήτρογλου!

Αρκετές παρατηρήσεις για γρηγοράδα σε κίνηση και μεταβιβασεις καθώς επίσης και πρόβα επιθετικού διδύμου Πάντελιτς - Μήτρογλου περιλάμβανε το σημερινό μενού της προπόνησης του Ολυμπιακού από πλευράς Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός ξεκίνησε φορτσάτος την προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου στο Καραϊσκάκη με τον Αστέρα Τρίπολης και δεν ήταν λίγες οι φορές κατά τη διάρκεια της προπόνησης που τα "έχωσε" στους παίκτες του.

Υποδείξεις, παρατηρήσεις και δίδυμο στην επίθεση

Υποδείξεις και παρατηρήσεις σε όλους από τον Βάσκο για την ταχύτητα στις κινήσεις και τις μεταβιβάσεις τους καθώς επίσης και για πιο σίγουρες πάσες: "Θέλω να παίζουμε πιο απλά και πιο γρήγορα. Να δίνετε αν είναι δυνατόν με τη μία τη μπάλα στους συμπαίκτες σας. Να έχετε δει πριν έρθε η μπάλα σε εσάς τις δυνατότητες πάσας που έχετε. Να τρέχουμε περισσότερο και να κλέβουμε μπάλες για να βγαίνουμε στην αντεπίθεση πριν προλάβει να οργανωθεί η αντίπαλη άμυνα" είπε μεταξύ άλλων ο Βαλβέρδε ο οποίος διέκοψε αρκετές φορές το διπλό.

Όσον αφορά στα πλάνα του για το Σάββατο, στο σημερινό οικογενειακό διπλό επέλεξε Πάντελιτς - Μήτρογλου δίδυμο στην επίθεση των θεωρητικά βασικών, Ρόμενταλ και Ζαϊρί στα άκρα και Ιμπαγάσα - Ντουντού στη μεσαία γραμμή. Στην άμυνα οι Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Χολέμπας ήταν στο σχήμα των... βασικών.

Κανονικά την Πέμπτη ο Ριέρα

Ο Ριέρα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και ασκήσεις στην πισίνα. Ο ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί αύριο στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Ουρτάδο ακολούθησε και αυτός πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και ασκήσεις πισίνα και υπάρχουν πιθανότητες να ενταχθεί από αύριο στο πρόγραμμα των υπόλοιπων συμπαικτών του. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30.

Γεμάτο Καραϊσκάκη

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το Σάββατο το απόγευμα το φαληρικό γήπεδο. Οι χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν να δουν την ομάδα τους στο Καραϊσκάκη σε επίσημο αγώνα από το περσινό τελευταίο ματς των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ και όπως είναι φυσικό ανυπομονούν να ξαναπάρουν τις θέσεις τους στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου. Σύμφωνα με τις προβλέψεις θα εξαντληθούν και τα τελευταία εισιτήρια που απέμεινεν και έτσι αναμένεται sold out στο πρώτο εντός έδρας ματς με κόσμο για τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: