Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Εξοπλίζεται η ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ.

Παραδόθηκαν σήμερα στην Εθνική Φρουρά 125 διπλοκάμπινα Mitsubishi L200 και τα πρώτα 20 από σύνολο 309 στρατιωτικών οχημάτων γενικής χρήσεως τύπου ΜΑΝ Ν38 της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων

Παραδόθηκαν σήμερα στην Εθνική Φρουρά 125 διπλοκάμπινα Mitsubishi L200 και τα πρώτα 20 από σύνολο 309 στρατιωτικών οχημάτων γενικής χρήσεως τύπου ΜΑΝ Ν38 της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων, η τμηματική παράδοση των οποίων θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2011.

Το κόστος αγοράς για τα διπλοκάμπινα οχήματα ανήλθε στο 1.6 ευρώ και το κόστος αγοράς για τα στρατιωτικών προδιαγραφών οχήματα γενικής χρήσεως ανήλθε στα 38 εκ. ευρώ. Ο Υπουργός Άμυνας Κώστας Παπακώστας στην ομιλία του χθες κατά την τελετή παράδοσης στρατιωτικών οχημάτων γενικής χρήσης και διπλοκάμπινων οχημάτων, στο στρατόπεδο «Χρήστου Σαμάρα» στη Λευκωσία ανέφερε πως του προκαλεί μεγάλη λύπη, έκπληξη, αλλά και ερωτηματικά για τα κίνητρα, όταν ακούγονται σχόλια ότι επί των ημερών αυτής της Κυβέρνησης η Εθνική Φρουρά διαλύεται.

Επισήμανε επίσης για άλλη μια φορά ότι η Εθνική Φρουρά δεν βρίσκεται υπό διάλυση και κάλεσε το στράτευμα να κωφεύσει σε αυτές τις σειρήνες που ακούγονται «λόγω άλλων σκοπιμοτήτων» όπως είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: