Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Παιχνίδια τακτικής... ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ!

Εχουμε και τα "παιχνίδια τακτικής"! Στην κατηγορία αυτή υπάγεται η περίπτωση "Τατούλη"! Ο κ. Τατούλης, είναι αυτό που δείχνει η διπλανή φωτογραφία: Ένας κοιμώμενος πολιτικός γίγαντας!!!! 

Αγόρασε φτηνά "δημοκρατικότητα" ως οπαδός αριστεροφασιστικής εξωκοινοβουλευτικής οργάνωσης και την μεταπώλησε με τίμημα βουλευτική έδρα και υπουργικό θώκο, με αστικό κόμμα!

Συγγνώμη! Υφυπουργικό! 

Ήταν αυτό που δε συγχώρεσε ποτέ στον Καραμανλή!

Αυτός ο Γίγας Υφυπουργός; Μόνο! 

Και ακολούθησαν όσα γνωρίζετε!
Επειδή, όμως, οι πολιτικοί ογκόλιθοι, δεν αντέχουν για πολύ στην αφάνεια, συνεννοήθηκε με έναν άλλο πολιτικό ογκόλιθο, κάποιον Καρατζα...κάτι και μέσα στη ντάλα του Αυγούστου δήλωσε ότι κατεβαίνει για περιφερειάρχης Πελοποννήσου! 

Καπάκι ο κ. Καρατζα... κάτι δηλώνει την άμεση στήριξή του για το καλό της Πατρίδας "...ρε γαμώτο" και προτείνει στο ΠΑΣΟΚ, να κάνει το ίδιο! Το ΠΑΣΟΚ, έχοντας δυστοκία στη συγκεκριμένη περιοχή, αρχίζει να το συζητάει το θέμα!

Στις 10/8/10 πολλά στελέχη του κινήματος δηλώνουν την αντίθεσή τους με την ιδέα, με αποκορύφωμα τον κ. Μπεγλίτη, ο οποίος δηλώνει: " Εγώ, στο ίδιο μπαλκόνι με τον Καρατζαφέρη, δεν ανεβαίνω"! Ο Γιώργος του απάντησε: "Εγώ, ανεβαίνω"! 
Και ανακοίνωσε τη στήριξη του κ. Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου! Οποία κατάντια! 

Συμπόρευση με τον Καρατζαφύρερ, που στην περιφέρεια Αττικής βάζει υποψήφιο το Μίχαλο γιο Υπουργού της δικτατορίας, τον οποίο τόσα χρόνια προσπαθούσε το ΠΑΣΟΚ να τον κολλήσει στη ΝΔ προκειμένου να αναβιώσει την εξάρτησή της με στελέχη της δικτατορίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: